Brunssilla

Kaksi viikkoa sitten ystäväni kutsui minut aamiaiselle. Olen vissiin hieman tapahtumaköyhä ihminen, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun minut viedään tarkoituksella aamiaiselle. Reissuja sun muitahan ei lasketa. 🙂 No, lähtö hieman viivästyi, joten paikan päällä tajusimme, että tämähän on brunssi. Myös tämä brunssi oli elämäni ensimmäinen. On se kivaa, kun tällaisia ”normaaleja” asioita voi vielä näin yli kolmekymppisenäkin kokea ensimmäistä kertaa. 😀
IMAG8666.jpg

IMAG8664.jpg

IMAG8663.jpg

IMAG8652.jpg

IMAG8648.jpg
Suuntasimme siis Töölöön paljon kehuttuun Café Tin Tin Tangoon, jossa valitsimme Tango-aamiaiset; Kahvia tai teetä, tuoremehua, sämpylä, voita, meetvurstia, juustoa, kurkkua, tomaattia, kananmuna, jogurttia, croissantti ja marmeladia.

IMAG8640.jpg

IMAG8657.jpg

IMAG8658.jpg

IMAG8659.jpg

IMAG8661.jpg

IMAG8656.jpg

IMAG8655.jpg

IMAG8660.jpg

IMAG8654.jpg

Jogurtti oli maustamatonta, sekaan laitoin hunajan. Nam! Croissantin väliin hieman aprikoosimarmeladia, ensimmäinen kerta croissantia marmeladilla ja hyvää oli. Aamiainen oli täyttävä ja maukas sekä seura miellyttävää. Itse kahvila oli todella miellyttävä tunnelmaltaan ja toivonkin pääseväni sinne pian uudelleen. Suosittelut siis aamiais-/brunssipaikaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *