Macadamia Natural Oil + arvonta

Kerroinkin osallistuneeni TradeTrackerin* blogitapahtumaan viime viikolla (postauksen aiheesta pääset lukemaan tästä) ja tutustuneeni siellä paikalla olleisiin yhteistyökumppaneihin. Yksi näistä oli verkkokauppa Cosmetique, joka maahantuo muun muassa maailmankuulua Macadamia Natural Oil tuotesarjaa. Sain goodie bagin mukana näitä tuotteita kokeiluun ja innolla odotan pääseväni niiden kimppuun, sillä sarjan sanotaan olevan suunniteltu ”ongelmahiuksille”. 
IMG_9137.JPG
Cosmetique Salon sijaitsee Pietarsaaressa, Pohjanmaalla.
IMG_9133.JPG
Tuotteet sisältävät macadamiapähkinöitä sekä arganpähkinää. Tuotteilla on tosiaan korjaava vaikutus ja sopivat hyvin kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Tuotteissa ei myöskään ole parabeeneja eikä sulfaatteja, joten näitä uskaltaa käyttää ilman huolta. Alla lyhyesti tuotteista.
SHAMPOO
Kosteuttava shampoo kaikille hiustyypeille. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Erityisen hyvä vaurioituneille ja kuiville hiuksille. Suojaa hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten ilmansaasteilta. Ei sisällä sulfaatteja ja parabeeneja.
DAILY RINSE
Päivittäinen hoitoaine kaikille hiustyypeille. Hiuksista tulee silkinpehmeät ja helposti hallittavat.
HEALING OIL TREATMENT
Parantava öljyhoito kaikille hiustyypeille. Antaa hiuksille ravintoa ja pehmeyttä. Hiuksista tulee helposti stailattavat. Öljy on tutkitusti pidentänyt värikäsiteltyjen hiuksien värien kestoa. Erityisen tehokas vaurioituneille ja kuiville hiuksille.
DEEP REPAIR MASQUE
Korjaava hiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sisältää elvyttäviä ainesosia kuten arganöljyä, levää, teepuuöljyä, kamomillaa ja aloe veraa. Hiukset saavat takaisin elinvoimansa ja hehkunsa.
NOURISHING LEAVE-IN CREAM
Hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tekee hiuksista pehmeät, joustavat ja kiiltävät sekä poistaa sähköisyyden ja sisältää UV-suojan.
Koska goodie bagin mukana tuli ihan kivasti näitä Macadamia-sarjan tuotteita, niin minulla on ilo pistää pikkuisen jotain arvottavaksi teidän lukijoiden kesken, olettehan kuitenkin iso osa elämääni eikä ilman teitä olisi tätä blogiakaan välttämättä. <3
IMG_5159.JPG

IMG_5160.JPG

IMG_5165.JPG

Yllä olevan kuvan pakettiin olen siis pistänyt kaksi kappaletta 30 ml:n Deep Repair Masque -näytettä sekä kaksi 10 ml:n Healing Oil Treatment -pulloa.
Jos Macadamia Nature Oil -tuotesarja kiinnostaa ja mielesi tekisi kokeilla tuotteita ja olet Bloggerin kautta kirjautuneena lukijakseni, niin jätä nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin. Arvontaan osallistuvat tällä kertaa siis vain blogini julkiset/viralliset lukijat sekä sähköpostiosoitteen jättäneet kommentit.
Arvonta alkaa heti ja päättyy 9.9.2012 klo 21.
Cosmetique Salonin verkkokauppaan pääsee tutustumaan tästä*
Lisää Macadamia Natural Oil tuotteista voit lukea täältä.
Sisältää mainoslinkkejä
Irina / White & Fresh - -

20 kommenttia “Macadamia Natural Oil + arvonta

  1. No kyllä maar 🙂 näitä kiinnostaisi kokeilla. Pakko siis koettaa, josko arpaonni suosisi :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;myfantazya@gmail.com

  2. Jihuu mukana ollaan! 🙂 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;♥ Leetta&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;reetta.niskanen@gmail.com&lt;br /&gt;leeetta.blogspot.com

  3. Mukana arvonnassa! 🙂 Tuotteet kuulostaa mitä mahtavimmilta, jos arpa onni ei suosi, niin täytyy kyllä tilata kokeiluun:)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;liveandhome@gmail.com

  4. Heippa Anonyymi-Henna! Oletko kirjautuneena lukijana blogissani (Lukijat-kohta löytyy blogini sivupalkista)? Arvonta on vain Bloggerin kautta kirjautuneille lukijoilleni. 🙂 Jos et vielä ole kirjautuneena lukijanani niin se tosiaan onnistuu hyvin tuolta sivupalkista!

  5. Oi nuo tuotteet kuulostaisivat juuri sopivilta kuivalle hiuspehkolleni 🙂 Mukana siis arvonnassa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;zigiztyle@gmail.com

  6. Mukana arvonnassa julkisena lukijanasi! :)&lt;br /&gt;holopaisen_veera@luukku.com

  7. Hiukset tuntuvat parhaillaan jostain kumman syystä todella ongelmallisilta; elottomilta, hamppusilta, värittömiltä, ryhdittömiltä…. nyt olisikin hyvät keinot tarpeen.&lt;br /&gt;Uutena (siis nyt myös virallisesti) lukijana olen mukana arvonnassa.&lt;br /&gt;teijapistelentoatelisanetpistefi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *