Yves Rocherilta 30% alennuksella

Kosmetiikkavarastoni tarvitsee hieman täydennystä hygieniatuotteiden osalta. Olen pian käyttänyt loppuun Yves Rocherilta tilaamani suihkusaippuan, joten uudelle on tarvetta. Tällä kertaa päätin kokeilla saman sarjan (Plaisirs Nature) suihku- ja kylpyvaahtoa, mutta Luonnonmukaista kauraa. Tämän kaura-suihkusaippuan löydät täältä*imp?type(inv)g(16280378)a(2045757) 
YvesRocherLuonnonmukainenKaura.jpeg
Aiemminhan käytössäni oli tämä Smoothies Ananas & Kookospähkinä, josta tykkäsinkin. Tuoksu oli miellyttävä, saippua pehmeää ja pesi hyvin. Tuotteen löydät saman otsikon alta kuin tuon kaura-suihkusaippuan.

ananas.jpeg

Tämän lisäksi tilasin blogeissa todella paljon tykätyn ja kehutun vartalonkuorinta-aineen ja kaikista eri vaihtoehdoista valitsin persikan. Persikkaisen kuorinta-aineen löydät Yves Rocherin sivuilta Vartalonhoito ja aurinkotuotteet -otsikon ja Vartalonkuorinta-otsikon takaa. Valitettavasti en saanut linkkejä toimimaan suoraan tuotteisiin.
YvesRocherKuorinta-ainePersikka.jpeg
Koska klikkasin kuorinta-aineen ostoskoriin ensimmäisenä tuotteena, saan siitä 30% alennusta. Tämä 30% alennuskampanja on voimassa vielä 29.8.2012 asti, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tämän lisäksi kuun loppuun eli 31.8.2012 asti toimituskulut ovat ilmaiset!
30prossaa.jpeg
Yves Rocherin etusivulle pääset tästä*
Sisältää mainoslinkkejä
  

2 kommenttia “Yves Rocherilta 30% alennuksella

  1. Vielä on harjoiteltavaa, en saanut kuin tuon yhden tuotelinkin toimimaan. Olisi ollut kiva tehdä tuotteiden tutkiskelusta teille hieman helpompaa, mutta seuraavalla kerralla sitten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *