TradeTrackerin blogitapahtuma

Torstaina olin TradeTrackerin* blogi-eventissä. Tapahtumaan osallistui useita eri mainostajiaja bloggaajia. Illan aikana tutustuimme eri yrityksiin (mukana olleita mainostajia näette alla olevasta kuvasta), nautimme hyvää ruokaa ja juomaa ja tutustuimme TradeTrackerin työntekijöihin sekä mainostaja-yrityksiin. Ilta vaihtui lennossa mukavaksi palkintogaalaksi ja jatkot pidettiin ravintola Namussa. Itse en Namun jatkoille osallistunut, mutta ilta oli kaikin puolin onnistunut ja saavuin kotiin pää täynnä informaatiota, ideoita sekä tarttuipa matkaan muutama uusi blogituttavuuskin. 🙂
IMG_9107.JPG

IMG_9110.JPG

IMG_9113.JPG

IMG_9138.JPG

IMG_9155.JPG
Äärettömän hyvää ruokaa à la Kevennyksen kokit

IMG_9156.JPG

IMG_9157.JPG

IMG_9170.JPG

IMG_9171.JPG

IMG_9173.JPG
Muotibloggaajien asu- ja kaverikuvauksia

Mukaan saimme mielettömän isot goodie bagit ja niissä oli todellakin kaikenlaista kivaa. Alla joitain juttuja kuvattuna Canonilta lainaksi saamallani Canonin EOS 550D -järkkärillä. Ja kuvat otin elämäni ensimmäistä kertaa moisella, joten se näkyy 😉
IMG_5170.JPG
Tuotteita Cocovilta

IMG_5171.JPG
Elleltä muistikirja, Moroccan Oil -hiusöljy

IMG_5172.JPG

IMG_5174.JPG
Kosmetiikkaa, mm. Maybellinen BB-voide ja ripsari.

K
aikkea ei mitenkään saanut kuvatuksi, joten tässä vain osa.

Lämmin kiitos TradeTrackerin* porukoille lämpimästä vastaanotosta ja upeasta illasta. Olette kyllä mahtavia! 🙂 Lisäksi bloggaajille, joita tapasin ja joihin tutustuin: Oli todella kiva ilta ja oli ihana tavata teitä. 🙂
*Postaus sisältää mainoslinkin

8 kommenttia “TradeTrackerin blogitapahtuma

  1. Ihana oli sinua nähdä livenä <3 <br /><br />PS näytämpäs mä sosiaaliselta tuolla kännykkä kädessä 😀

  2. Oli ihana kyllä vihdoin nähdä 🙂 Ja älä sano mitään sosiaalisuudesta, kun ite oli niin jäässä ja olin paljon itekseni alkuillasta 😀

  3. Hih olet näköjään kuvannut mun siskon tytärtäkin 🙂

  4. Kertoile hei ihmeessä smoothiemixistä kokemuksia! Sitä on kehuttu ja haukuttu lähteestä riippuen. Osa sanoo ettei voi edes juoda kun maistuu niin pahalle.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiinnostaisi tietää. Cocovin tuotteita käytän itse muuten paljonkin, mutta joka-aamuisen smoothien teen yleensä tuoretuotteistta.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt; | <a rel="external nofollow" href="http://mustikkasmoothie.blogspot.com&quot; target="_blank">http://mustikkasmoothie.blogspot.com</a&gt; |

  5. Maistoin itse asiassa kyseisestä tuotteesta tehtyä smoothieta. Cocovin pojat olivat tehneet meille maistiaiseksi sekä ruoan kanssa nautittavaksi. Oli todella hyvää. Nyt pitäisi vain vielä keksiä tuon n. käyttöohje ja kokeilla. Ja jos ei muuta, niin pistän pojille viestiä et saisko bileiden smoothiereseptiä 😀 Ainakin siihen oli lorautettu hieman hunajaa &amp;lt;3

  6. Cocovin omilla sivuilla taitaa olla, ja ruohonjuurenkin sivuilla. Ja sitten jos hurahdat samalla tavalla smootheihin kuin minä, voin laittaa nivaskan reseptejä tulemaan. =)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;| mustikkasmoothie.blogspot.com |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *