Ceramics Collection by Vipp

Vipp on lanseerannut yhteistyössä tanskalaisen keraamikko Annemette Kissowin kanssa uuden 7-osaisen brunssiastiaston, joka pitää sisällään kulhon, kermakon, lautasen, munakupin, kahvi-, tee- ja espressokupin.
keramik_brunchset01.jpeg

keramik_brunchset03.jpeg

keramik_brunchset04.jpeg
Vipp on 70 vuoden ajan ollut oman alansa huipulla. Vipp on tunnettu teräksisistä ja alumiinisista tuotteistaan ja he halusivatkin kokeilla jotain uutta, pysyen kuitenkin uskollisena omalle minimalistiselle, mutta pehmeälle tyylilleen. Astiat ovat mattapintaisia ja posliinisia, sisäpuoli lasitettu. Värit ovat tuttua linjaa, rauhallista valkoista ja harmaata.
keramik_milkjug03.jpeg

keramik_espressocup04.jpeg

keramik_brunchset02.jpeg

keramik_bowl04.jpeg
What do you think?
Itse tykästyin tuohon yksinkertaiseen muotoiluun kovinkin ja voisin helposti kuvitella omaan kaappiini vaikkapa kahvikuppeja ja kulhoja, valkoisena tietenkin. Lautasiakin voisi kelpuuttaa pari, olisivat aika näppäriä aamupalalle ja juurikin esim. brunssille tai muulle pikkuaterialle. Kannu on hauska, mutta itselläni on tosi harvoin tarvetta tarjoilla maitoa tai kermaa tuollaisesta.
Source: Vipp

2 kommenttia “Ceramics Collection by Vipp

  1. Kauniita astioita! Ihana muoto ja näyttävät tosi kivan tuntoisille käteen. En ollutkaan aiemmin näitä bongannut, joten kiitos vinkistä!

  2. Pitäisi kaivaa Vippin jälleenmyyjälista vaan esille ja lähteä hiplailemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *