Prisman lyhtytarjontaa

Aiemmin pohdiskelin lyhtypostauksessani, millainen lyhty olisi kiva parvekkeelle valaisemaan pimeneviä iltoja. Ihmettelin, kun mistään ei tunnu oikein löytyvän kunnon lyhtyvalikoimaa, mutta sitten viikonloppuna piipahtaessani Prismassa* päätin käydä kurkkaamassa heidän valikoimiaan. Ja voi että, kyllähän siellä lyhtyjä oli. Kaikenlaisia, isoja ja pieniä, moderneja, romanttisempia, rustiikkisia ja eri värisiä.
IMAG8669.jpg

IMAG8670.jpg
Tuon ison valkoisen lyhdyn tahdon! Hintaa himppasen alta 20 euroa.

IMAG8671.jpg

IMAG8673.jpg
Isompaa lyhtyä parvekkeen tai terassin lattialle etsivä saisi tästä todellakin sitä kokoa, sillä korkeutta tällä lyhdyllä on varmaan metri 😀

IMAG8674.jpg

IMAG8675.jpg

IMAG8676.jpg

IMAG8677.jpg

IMAG8678.jpg

IMAG8679.jpg

IMAG8680.jpg

IMAG8681.jpg

IMAG8684.jpg

IMAG8685.jpg

IMAG8686.jpg

IMAG8687.jpg

IMAG8688.jpg

IMAG8690.jpg

IMAG8691.jpg

IMAG8692.jpg
Tätä lyhtyä mietin pitkään ja hartaasti – tahdon tuollaisen modernin lyhdyn ehdottomasti – mutta vaikka tämä olikin tarjouksessa ja jonkin verran alle 20 euroa (ovh 24,90) niin kantti ei antanut periksi.

Sorruin kuitenkin ja mukaan lähti kyllä lyhty. Tykkään tosi paljon uudesta lyhdystäni (siitä lisää joku toinen päivä) ja nyt noilla kahdella lyhdyllä pärjään sen verran, että saa ihan ok valaistuksen parvekkeelle, jos muita lyhtyjä ei tule hankittua enää tälle syksylle. 🙂

Sisältää mainoslinkin

14 kommenttia “Prisman lyhtytarjontaa

  1. Oih ja voih mitä lyhtyjä! 🙂 Varsinki tuo metrin korkunen 🙂 ja nuo mihin voi laittaa usiamman tuikun, eipähän kisukkaan polttais häntäkarvoja nuissa 🙂 On tuossa valikoimassa muitaki mikkä kotiuttasin vaikka just nyt heti! jos vaan ois sitä kuuluisaa pätäkkää tarpeeksi 🙂

  2. Tuo korkea lattialyhty tosiaan on kiva, mutta totta se on että rahalla saa ja hevosella pääsee. 🙂 Kyllä mulle nyt parvekkeella olevat lyhdyt riittävät. Ehkä ensi vuonna sitten uudestaan lyhtyostoksille. 🙂

  3. Tämä oli hyvä postaus, niin ajankohtainen meillekkin. Kylläpä täytyy mennä katsomaan Prismalle ihan lähemmin. Varsinkin nuo kiiltävät hopeiset olisivat tervetulleita meille. :o) Ja olisihan tuo iso valkoinen kiva niiden kaveriksi! :oD<br /><br />En ole ihan varma, että olenko jättänyt kommenttia sinulle aikaisemmin, mutta varsinkin viime aikoina olen lukenut blogiasi ahkerasti, tykkään tästä!

  4. Lyhtyhankinnat ovat tosiaankin ajankohtaisia, niillä saa luotua niin hyvin tunnelmaa syksyllä partsille/terassille ja myöhemmin talvella sopivat sisätiloihinkin. 🙂 Kyllä mun mielestä olet jonkun kommentin jättänyt, mutta olen todella iloinen, että tykkäät vaatimattomasta blogistani. <3 🙂

  5. Hei se mun piti vielä kysyä, että missä Prismassa sä kävit? Kun täällä päin vissiin Prismoissakin on vara mistä valita :oD, eikä kaikissa Prismoissa ole valinnanvaraa niin paljoa.

  6. Kävin laittamassa sinulle vielä sähköpostia. :o)<br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *