Lyhtyjä parvekkeelle syysiltoihin!

Mä tarvitsen lyhtyjä parvekkeelle, tai no kai se ennemminkin halu kuin tarve on, mutta ymmärrätte varmaan 😉 Parvekkeellani on yksi lyhty, joka roikkuu parvekkeen ripustustangossa, mutta haluaisin jonkun ison esimerkiksi lattialle ja ehkä jonkun pienen tai keskikokoisen parvekkeen pöydälle. Viime vuonna joka paikka oli täynnä lyhtyjä, kun verkkokauppoja selaili, mutta nyt tuntuu jotenkin, että missään ei ole oikein minkäänlaisia kivoja. Ehkä se johtuu siitä, että nyt kun sellaisen haluaa niin niitä ei ole 😉 Löysin kuitenkin muutamia ihan kivoja lyhtyjä ja tässä hieman valikoimaa.
BrosteLyhtyNetAnttila.jpeg
Broste lyhty / NetAnttila

ChromeLyhtyEllos.jpeg
Chrome lyhty 1- tai 3-osaisena / Ellos

EvaSoloHurricaneMyrskylyhtyFDS.jpeg
Eva Solo Hurricane Myrskylyhty / Finnish Design Shop

IittalaLanternKynttila%CC%88lyhtyFDS.jpe
Iittala Lantern kynttilälyhty / Finnish Design Shop

KastehelmiLyhtyNetAnttila.jpeg
Kastehelmi lyhty / NetAnttila

MadeleineLyhtyNetAnttila.jpeg
Madeleine lyhty / NetAnttila

lighthouse_white_with_candle_300_dpi_200
Normann Copenhagen Light House / KN2 Collection

Näistä ehdoton suosikkini on – kuinkas muutenkaan – tuo Normann Copenhagenin valkoinen Light House lyhty. Se on kivan iso ja sopisi mainiosti parvekkeelle lattialle. Huolisin toki nuo muutkin lyhdyt, kaikki ovat kivoja.


13 kommenttia “Lyhtyjä parvekkeelle syysiltoihin!

  1. Kiva kollaasi jälleen.<br />Tuo Normann Co… lyhty kyllä sopisi omallekin parvekkeelle varsin mukavasti.

  2. Vaikka itse olen kesäihminen, niin kummasti kaikki lyhdyt ym. alkavat kiinnostamaan kun syksy alkaa tulemaan. Sinun parvekkeellee sopisi tosi kivasti jotkut valkoiset lyhdyt.

  3. Valkoiset lyhdyt olisivatkin pääasiassa kivoimmat, ehkä joku muunkin värinen vielä kaveriksi. 🙂

  4. Samoin, jotakin isompaa lyhtyä kaivattaisiin. Täytyy aloittaa etsinnät piakkoin

  5. Ja paljon lisää valikoimaa löydät kun et pitäydy verkkokaupoissa vaan menet fyysisesti kauppoja kiertelemään. Tuotteen näkee kokonaisvaltaisesti. Tiedän selkäongelmasi mutta vaikka sattuu liikunta on hyväksi selkävaivaiselle.<br />Nimimerkki: selkäleikkausjonossa

  6. Kaupoissa fyysisesti on tietenkin lisää valikoimaa, mutta kyllä se näillä kivuilla ja kun lääkityskään ei kunnolla auta on niin, että jos jonnekin liikun niin liikun ulos ja nauttimaan mukavista keleistä, maisemista ja seurasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *