8 kommenttia “Säilytysratkaisuja kylpyhuoneeseen (osa 2/2)

  1. Kivoja ratkaisuja näissä molemmissa postauksissa! Pöly on kyllä usein se syy, miksi tavarat tulee ennemmin pidettyä kuitenkin kaapeissa. Etenkin vessassa, missä lentelee niin vessapaperin kuin pyyhkeidenkin pölyä, ei viitsisi kovinkaan paljoa pitää tavaraa esillä.

  2. Tuo ekan kuvan idea on tosi hauska! Voisinkin kokeilla väkertää samanlaisia tekstejä. Mulla ihan törkeän vähän säilytystilaa kylppärissä, ei edes peilikaappia, ja inhoan sitä kun tavarat on esillä. Pitäis ehkä kehitellä vähän jotain.. Tästä sun postauksesta saa ainakin ideoita! :)<br /><br />janinamarian.blogspot.fi

  3. Niinpä. Monesti kaunis on epäkäytännöllistä, mutta onneksi käytännöllisempiäkin kauniita ratkaisuja löytyy kun tarpeeksi etsii 🙂

  4. Katselin eilenillalla juuri samoja kuvia! 🙂 varsinkin tuo eka kuva oli mun mielestä tosi hauska!

  5. Tiedän todellakin tunteen, kun säilytystilaa ei ole. Vanhassa kylppärissä oli todella hintsusti säilytystilaa. Nyt on hieman isompi ja avoimempi kylppäri, joten olen saanut muun muassa sisustustikkailla säilytystilaa. Mutta vielä on hiomista kylppärin sisustuksen kanssa! 🙂

  6. Jotain saman tyyppistä ratkaisua voisi kokeilla. Itse tosin en ehkä tekisi noin krumeluuria versiota, mutta ehkäpä vaikka jotain valkoisia laatikoita ja teksti dymolla? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *