Säilytysratkaisuja kylpyhuoneeseen (osa 1/2)

bathroomorganizationideas.jpeg

bathroomorganizationideas1.jpeg

bathroomorganizationideas2.jpeg

bathroomorganizationideas3.jpeg

bathroomorganizationideas4.jpeg

bathroomorganizationideas5.jpeg

bathroomorganizationideas6.jpeg

bathroomorganizationideas7.jpeg

bathroomorganizationideas8.jpeg

bathroomorganizationideas9.jpeg

bathroomorganizationideas10.jpeg

bathroomorganizationideas11.jpeg

bathroomorganizationideas12.jpeg

bathroomorganizationideas13.jpeg
Löytyisikö teille näistä mitään vinkkejä säilytysyksityiskohtiin? Itse rakastan esillä olevia kauniita valkoisia pyyhkeitä, mutta niiden sijoittaminen kauniisti esille on aika vaativaa. Lisäksi mietin, miten herkästi niihin sitten tarttuisi pölyt yms. Omassa kylppärissäni on kyllä sisustustikkaat ja tuossa yhdessä kuvassahan oli nätisti rullattu pyyhkeet hyllyille, mutta se pöly vaan tosiaan mietityttää. Lisäksi kaikki nätit purnukat kiehtovat, H&M:llahan on kivoja kirkkaita ja ruskeita lasisia purnukoita nyt valikoimissa. 🙂
Kuvat: via Shelterness

4 kommenttia “Säilytysratkaisuja kylpyhuoneeseen (osa 1/2)

  1. IHANIA kuvia! Harmi kun meidän kylppäri on niin pieni ettei sinne mahdu oikeastaan mitään :/ siellä on perus pöntön, suihkun, pesukoneen, altaan lisäksi yksi alkuperäinen kaappi, ja hyvä että kääntymään mahtuu :/ mietin kyllä että jos kaapin toisen oven irroittaisi, ja täyttäisi sen rottinkikoreilla, voisikin olla ihan uutta ilmettä 😀 Saas nähdä miten käy..

    1. Miimu: Vaikuttaisi DIY-idealta eli kaupasta vaan erikseen tangot ja korit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *