Aurinkoisen sunnuntain yllätys

Eilen aamupäivästä koin aikamoisen yllärin, kun ystäväni Miia ja Jonna ilmoittivat olevansa oven takana. Ihanat olivat päättäneet järjestää yllätyksen mulle ja varsinainen yllätys olikin. Koti kaaoksessa, tukka sotkussa ja vaatetus kaikkea muuta kuin vieraanvarainen. 😉 No onneksi hyvien ystävien seurassa uskaltaa olla oma itsensä!

Picture+005.jpg

Picture+006.jpg

Picture+007.jpg

Tällaisista aineksista koostui tämän aurinkoisen sunnuntain ”herkuttelubrunssi”. Lisäksi useampi tunti höpöttelyä ystävien kesken ja rentouttavaa löhöilyä parvekkeella. Eipä paljon parempi voisi enää sunnuntai olla! 🙂
Kiitos ystäväiseni, kun toitte ja tuotte elämääni valoa ja energiaa <3 <3 <3
Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Aurinkoisen sunnuntain yllätys

  1. Teillä on ollut ihanan suklainen brunssi &amp;lt;3 ja muutenkin varmasti aika mukavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *