Jos metsään haluat mennä nyt…

Pääsin eilen ystävän avustuksella käymään pienellä retkellä. Käytän sanaa ”pääsin”, sillä viimeiset kaksi viikkoa olen ollut aika liikuntakyvytön. Iskias palasi kuvioihin, valitettavasti vain yhdeksän kuukautta leikkauksen jälkeen. Oireet ovat identtiset leikkausta edeltävään aikaan, mikä tarkoittaa sitä, että en pysty juurikaan seisomaan tai kävelemään ilman puukkomaista kipua pakarassa ja jalassa.
Mutta siihen retkeen. Ajeltiin Helsingin ja Sipoon vanhoille rajamaille ja kiipesimme korkealle kalliolle, josta näkymät olivat hienot ja jossa luonto oli kaunista.
Picture+001.jpg

Picture+002.jpg

Picture+003.jpg

Picture+007.jpg

Picture+008.jpg

Picture+009.jpg

Picture+011.jpg

Picture+012.jpg

Picture+013.jpg

Picture+015.jpg

Picture+016.jpg

Picture+017.jpg
Maisemat olivat tosiaan kauniita ja ihastuin noihin kelopuihin jostain syystä aivan täysin. Luontoa raadollisessa, mutta yksinkertaisessa muodossa. Ja kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, mukaan tarttui hieman tuliaisiakin. 😉
Nyt on mieli kevyempi ja energisempi, kun pääsi hieman ulkoilemaan ja kahvittelemaan ystävän luokse luontoilun jälkeen. Nyt jaksaa taas hieman ikävämpiäkin velvollisuuksia hoitaa, kuten käynti Töölön päivystyksessä selän takia. Tämä postaus onkin ajoitettu ja toivottavasti istunkin tällä hetkellä päivystyksessä odottamassa jonkinlaista konsultaatiota tilanteeseeni.

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille teille murusille! <3 🙂

7 kommenttia “Jos metsään haluat mennä nyt…

  1. Hienoja kuvia, oli varmasti upeat maisemat! Voi harmi sentään sun selkää! 🙁 Paljon paljon tsemppiä ja toivotaan kaikkea hyvää ja pikaista paranemista!!!

  2. Toisaalta karua, mutta todella kaunista. Tykkään luonnosta!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kipulääkettä nyt vaan lähes maksimiannostuksella (inhottavaa) ja kuukauden päästä kontrolliaika kirurgiselle. Katsotaan sitten, mitä tapahtuu. 🙂

  3. Ai sullakin on selkävaivaa, sen tuskan tunnen 🙁 Ennen ku pääset sinne kirralle, käy jollain asiansa osaavalla fysioterapeutilla?

  4. Tähän ei valitettavasti auta fysioterapia. :/ Multa leikattiin viime lokakuussa välilevynpullistuma ja olin pitkään ollut kovissa kivuissa. Tämä on nyt kipuna aivan identtistä, joten on oletettavaa, että siellä on taas pullistuma. Jos sillon kontrolliaikaan mennessä kipu ei ole hellittänyt, otetaan varmaan magneettikuvat ja voi olla että leikkaukseen käy taas tie. Mut mulle sanottiin leikkauksen jälkeen, että sinne jäi jotain vielä, joten vain aika näyttää pullistuuko loputkin joskus vai ei.

  5. Sen takia noi leikkaukset onkin ikäviä, ikinä ei tiedä onnistuuko 🙁 Sen takia koitan itsekin välttää viimiseen saakka, vaikka eri tyyppisestä vaivasta onkin kyse. Omat pullistumat aikoinaan voitin McKenzie-menetelmällä, kannattaa koittaa 🙂 Hermosärky on helvetistä! Tsemppiä! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *