Erikoisen arkkitehdin päähänpistos

Meidän talon arkkitehti on ollut vissiin hieman erikoinen. Tai ainakin jonkinlaisen luonnonmukaisuuden (?) kannattaja. 🙂 Hämmästelin parvekkeen puoleisia smyygejä, näyttivät kovin keskeneräisiltä. Mainitsinkin asiasta rakennuttajafirmalle ja sain kuulla, että tuollaiset niiden kuuluukin olla… arkkitehti ei kuulema ole halunnut maalauttaa siitä. No, mitä tarkoitan? Katsokaa itse.
Picture+042.jpg

Picture+043.jpg

Picture+044.jpg

Picture+045.jpg

Picture+046.jpg

Picture+047.jpg
Tällä hetkellä nuo smyygit eivät minua häiritse, en kamalasti kattele niitä, mutta jos jossain vaiheessa alkaa tökkimään niin en usko, että saan kovin isoja rapsuja, jos maalaan smyygit harmaalla maalilla. Mutta että tällainen arkkitehti meillä. 😉

14 kommenttia “Erikoisen arkkitehdin päähänpistos

  1. No höh, onpa jännä näkemys tuon jättäminen noin viimeistelemättömän näköiseksi. 🙁 Kannatan maalilla sutaisemista, siitä tuskin tulee mitään seuraamuksia. 🙂 Tässä meidän nykyisessä kodissa on myös arkkitehdin näkemyksen mukaisesti ensimmäisen kerroksen asuntojen terassit jätetty aika avonaiseksi. En tiedä onko arkkitehti käynyt viime aikoina katselemassa tätä taloa, nyt on sitten nimittäin jokaisella terassilla jos minkälaista viritystä näköesteenä. 😀

  2. Öööö no onhan nuo nyt tosi kummalliset :O jotenki keskeneräisen ja viimeistelemättömän näköiset. 😀 Kai niihin tottuu, mutta omaa silmää ei toki hivele.

  3. No ei hivele ei 🙂 Noi toki niinku "unohtaa", mutta jos mun parveke tulee joskus olemaan sisustukseltaan viimeistelty, niin sitten nuo voi häiritä silmää enemmänkin.

  4. Tämä on kyllä sarjassamme "outoja mieltymyksiä". 🙂 Ei tainnut arkkitehti olla täysin selvillä tuosta pinnan elämisestä, oletti varmaan että se on kauniin harmaa betoni, eikä tuollainen kalkkeutunut ja töhröinen. :)<br /><br />Maalikaupasta vaan pahvilastuja hakemaan ja värivertausta tekemään, tuskin kukaan edes huomaa, että sen maalaat harmaaksi. 🙂 Muistaakseni Tikkurilalla on juuri tuo siniharmaa sävy valikoimissaan, Suomalaisissa julkisivuissa paljon käytetty ja meilläkin löytyy sama sävy parvekkeelta. 🙂

  5. Näin teen sitten kun ja jos tuon maalaan 🙂 Hassu arkkitehti! Eikä ole ainoa arkkitehdin päähänpistoista tämä tässä talossa 😉

  6. Luulisin että on olemassa puhdistusaineita joilla tuon betonin saa puhdistettua, riippuen tietenkin tahrojen syntymekanismista. Mutta tuo näyttää aivan betonin läpitunkevalta kalkilta.

  7. Tai sitten vaan epätasaista touhua… no maalaamallahan sen saa tasaiseksi, jos haluan sitten jossain vaiheessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *