Valkoinen nahkasänky

Olen salaa haaveillut tyylikkäästä nahkaisesta valkoisesta sängystä. Nyt sitten haaveet ”hieman” yltyivät, kun ihana Miia Oma Koti Valkoinen -blogista hankki upean valkoisen nahkasängyn Palorannalta*.

icecubess%C3%A4nkypaloranta.jpg
Icecubes
Siis aivan mieletön! Ja mikä tuossa on ihanaa, niin se on moderni eikä päätykään pistä silmään liikaa vaan on yksinkertaisen tyylikäs. Liian romanttinen tai monimutkainen kuvioinniltaan ei saa pääty mielestäni olla. Mitäs tykkäätte tästä sängystä? 🙂
cloudparivuodepaloranta.jpg
Cloud parivuode

Ihan kivan näköinen ja sulavalinjainen sänky, mutta mitenköhän ergonomian kanssa on? 

opiums%C3%A4nkypaloranta.jpg
Opium

Tämä Opium on kevyesti Intia-vaikutteinen ja olisikin kiva valkoisena. Palorannan* valikoimissa oli vielä muutama pylvässänky, mutta niille en kovasti lämpene ja toisekseen aika mahdoton idea tällaiseen pikkuiseen asuinhuoneeseen. Liian massiivista.
Kannattaa käydä tutustumassa Palorannan* valikoimiin, löytyy muuten paljon muutakin ihanaa kuin vain sänkyjä. Mutta varovasti, valikoimassa on todellakin ihania sisustusjuttuja! 😉
Shoppailemaan Palorannalle pääset tästä*!
[Postaus sisältää mainoslinkin]

4 kommenttia “Valkoinen nahkasänky

  1. Molemmat ovat hienoja, mutta kyllä tuo Miiankin valitsema icecube vie voiton klassisuudellaan! Kelpaisi 🙂

  2. Niin on! Voisin oikeasti jopa harkita sitä, jos olisi kapeampi. Tuon kokonaisuusleveys on kuitenkin sen 180 cm (patjaleveys 160) ja mulle ei oikein 120 cm leveämpää sänkyä tänne mahdu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *