Kiitollinen pelargonia

Kesäkuun puolivälissä hankin parvekkeelle kesäkukan. Päädyin pelargoniaan, sillä kuulin sen kestävän suhteellisen hyvin kuumuutta ja aurinkoa. Lasitetulla parvekkeella lämpötilat kohoavat lämpimillä ilmoilla aika hurjiksi, joten parvekkeelle tulevalla kasvilla on oltava hyvät ominaisuudet.
pelargoniaaluksi.jpg
Alussa

pelargonia.jpg
Nyt (älkää välittäkö kuvanlaadusta)
Kuten näkyy, pelargoniani on täysillä menossa mukana ja uutta nuppua on edelleen tulossa. Ja todellakin on tuolla eteläparvekkeellani ollut kuuma. Pelargonioita hankin jatkossakin, kun kerran on noinkin kiitollinen lajike. Jos siis haluat helppohoitoisen ja hyvin kestävän kesäkukan lämpimälle parvekkeelle, niin suosittelen tätä. Vettä olen kaatanut mullan pinnalle lähes tulkoon päivittäin niin, että pinta pysyy hieman kosteana. Ja minä olen oikeasti todella peukalo keskellä kämmentä mitä tulee kasvien elossa pitämiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *