Irtiotto arjesta

Olen ollut jotenkin henkisesti tosi väsynyt viimeisen pari viikkoa. Illat ovat olleet vaikeita ja fiilikset ovat vaihdelleet paljon. Välillä olen ollut intoa täynnä ja hyvin nopeasti huomannut olevani todella tylsistynyt ja mikään ei ole huvittanut, vaikka tekemistä ja virikettä olisi ollut paljonkin. Viime viikonloppuna silmäni oikeastaan aukesivat, kun ystäväni totesi minun olevan selkästi loman tarpeessa. Niinpä päätin, että lähden muutamaksi päiväksi eräälle leirille. Pois kotoa hetkeksi, ehkä ihan hyvä niin.
Niinpä suuntaan tänään Sappeelle (Sappeen Matkailukeskus) Pälkäneelle. Paikka on tuttu viime kesältä, jolloin leiri pidettiin samassa paikassa. Tässä hieman kuvia majoituspaikasta.
vaajasappee.jpg

vaajasappee1.jpg

vaajasappee2.jpg

vaajasappee3.jpg

vaajasappee4.jpg

vaajasappee5.jpg

Kuvat: sappee.fi
Kotiin palaan sunnuntaina. Läppäri tulee tietenkin mukaan, joten myös koneella tulen viettämään aikaani. Pääasia reissussa on nyt kavereiden ja tuttujen tapaaminen ja kodin ympyröistä pakeneminen.
Mukavaa torstaita kaikille! 🙂
Irina / White & Fresh - -

20 kommenttia “Irtiotto arjesta

  1. Kivannäköinen majoitus, en ole Sappeessa ollutkaan ikinä. Kyseessä on siis leiri, onks siellä oikein jotain ohjelmaa?

  2. Toivotan oikein ihanaa lomaa. Nauti kaikesta siellä lomanviettopaikassa ja ihaile luontoa.

  3. Irtiotto arjesta tekee välillä oikein hyvää itse kullekin! Oikein rentouttavaa ja mukavaa lomaa sulle!

  4. Ohjelmaa on toki kaikenlaista, mutta itse taidan keskittyä vain olemiseen sekä tuttujen ja kavereiden näkemiseen ja heidän seurassaan viettämään aikaa. 🙂

  5. Kai tuolla on tarjoilu kohdillaan?<br />Ettei olis vain mikään jäätävä AAAAAAAH juttu?<br />Ota iisisti. Nauti.

  6. Khih, sinä ja sun jäätävät 😀 Tarjoilu on kohdillaan, nälkää ei tuu näkemään. Ja kaapissa odottaa siideriä eiku siis limua. 😉 Iisisti aionkin ottaa, nyt möllöön sohvalla ja katson tietenkin päivän annoksen Suurinta pudottajaa. Ja kiltistikin aion olla!

  7. Vähän erilaiseltahan täällä näyttää oikeasti, mutta sama paikka ja kiva 🙂

  8. Ihanaa lomaa sinulle! Pitäisin mielelläni itsekin lomaa kaiken hässäkän keskellä. Tuntuu, ettei aika riitä mihinkään, kun on niin paljon tekemistä, velvollisuuksia ja muuta ei niin pakollista "sitten kun" -tekemistä. Kivan näköinen tuo majoituspaikkasi muuten. Sellainen raikas ja reipas tunnelma kuvista päätellen.:)

  9. Onpa kivan kotoisan näköistä. Vähän samantyyppistä on tarjolla Fiskarsin villoissa, jonne kannattaa mennä vaikka vaihtelun vuoksi, jos vaan ehtii. Siellä on lisäksi ihania pikku puoteja, kaikenlaiseen lifestyleen liittyen. =)

  10. Kiitos, mukavaa on ollutkin 🙂 Ja super kivaa, että olet palannut maisemiin, olenkin pohtinut mihin olet kadonnut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *