Löytö keittiöön

Viimeisin Ikea-reissu oli yllättävän hyödyllinen. Löysin meinaan jotain, mitä olen etsinyt pitkän aikaa. Ei mitään isoa, ei mitään akuuttia, mutta kuitenkin.
Picture+022.jpg
Sen piti olla valkoinen ja mielellään metallinen. Tähtikuvio ei todellakaan ollut hakusessa, mutta näin tähdenmuotoisenakin on simppeli eikä aiheuta närää kokemaani ns. tähtiähkyyn.
Picture+026.jpg
Vihdoin ja viimein pääsin eroon puisesta ja puun värisestä suodatinpaperitelineestä. Tämä tähtihän on virallisesti lautasliinateline, mutta toimittaa upeasti suodatinpaperitelineen virkaa. Heti keveni yleisilme kaapissa. Mitäs sanotte, hitti vai huti? 😀
Vielä on sunnuntaihin asti aikaa osallistua upean valkoisen Normann Copenhagenin Moon-tarjottimen arvontaan! Osallistumaan pääset tästä!

21 kommenttia “Löytö keittiöön

  1. Samaa asiaa ajaa tuo tähtiteline meilläkin ja toimiva on ollut ;D 😀

  2. Meillä myös tähtiteline serveteillä käytössä. Tuo oli hyvä idea, että voisi laittaa suodatinpussit siihen, kiitos vinkistä! Ensi Ikean reissulla yksi uusi tähtiteline mukaan suodattimille:)

  3. Tosi kiv,a tuollaista en ole bongannutkaan aiemmin ikeasta. Meillekin voisi tulla tuollainen, suodatinpussit seilailee nyt nimittäin kaapissa ihan siinä ostetussa pahvikotelossa tai muovissa.

  4. Ehdoton hitti! 🙂 Meillekin tulee joku vastaava samaan käyttöön 🙂 Järjestyikö muuten kyyti pressipäivään?

  5. Toistaiseksi toiminut tosi hyvin suodatinpussitelineenä, tykkään! Pressipäivään en nyt päässyt, mutta lähden huomenna muualle pienelle ympäristönvaihdosreissulle. 🙂

  6. Voi miten hieno idea ja tosi kivan telineen löysitkin 🙂 Tähtiteline on tosiaan tän kesän hitti 🙂

  7. Kiitos ideasta. Ihana tähti. Melkein menee sille "pakko saada" -listalle.:)

  8. Aivan ihana!! Tuossa kuvassa nakyy tuotteen alla Mala, oliko se siita sarjasta? En loytanyt Ikean sivuilta tuolla nimella.. Olenkohan liian myohassa..=( <br />-Satu

  9. En osaa sanoa ollenkaan, keittiötarvikeosastolta läheltä lautasia ja aterimia löysin. Tuotekoodi on 901.793.62 , muuta tietoa ei mulla ole. :/ Mutta on täyttänyt näin pidemmänkin käytön jälkeen odotukset enkä edes tähtimuotoon ole kyllästynyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *