Kodin tärkeät paperit vihdoin aisoissa

Picture+054.jpg
Siellä ne nyt on, kauniisti laatikoissaan. Edessä on vielä laatikoiden sisäisen järjestyksen organisointi, eli papereiden muovitaskuttaminen lajeittain. Ainakaan ne ei enää pyöri pinoissa ja kasoissa pitkin asuntoa!
Picture+056.jpg
Kasasin myös Ikeasta hankitut pienintä kokoa olevat Kassett-laatikot. Näihin pitäisi mahtua ne CD-levyt, joista en ole valmis luopumaan. Muut levyt aion polttaa koneelle ja suorittaa niistä levyistä luopumisen.
Nyt tuntuu siltä, että olen alkanut saada jotain aikaiseksikin täällä kodissa. Pientä vielä, mutta kumminkin! 🙂

9 kommenttia “Kodin tärkeät paperit vihdoin aisoissa

  1. Tuo on kyllä niin kätevä (ja sisustuksellisestikin hieno) tapa lajitella ja kätkeä tärkeitä papereita. Se on niin ärsyttävää kun avaa lipaston laatikon ja se oikein TURSUAA kaiken maailman papereita. 😀 Tuolla tavalla ne paprut jaksaiskin ehkä jopa lajitella aina suoraan omiin paikkoihinsa, kun on niin kivat laatikot joihin laittaa ne. 🙂

  2. Mulla oli aikoinaan paperit säilöttynä lipaston laatikoihin ja kasoja oli monta ja ne oli isoja. Kaikki paperit olivat tietenkin sekaisin kaikki siellä ja aina sai kauan aikaa etsiä oikeita papereita seasta. Nyt ne on laatikoissa tosiaan ja ajan kanssa järjestän ne varmaankin vielä tarkemmin. Ainakin muovitaskutan laatikoissa olevat "eri lajiset" dokumentit. Pitäisi vielä jotenkin merkitä laatikoihin, mitä ne sisältävät, mutta en oikein haluaisi tehdä lopullisia merkintöjä vaan tehdä sen jotenkin niin, että sisältöä voisi tarvittaessa vaihtaa ja listätä ja poistaa. On tää vaikeaa. 😉

  3. Ai että mun Dymo-sormi syyhyäis päästä naksutteleen noihin sisältömerkinnät 😀

  4. Tämäkin on tosi mahtava idea! Onko nämä kaikki laatikot Ikeasta? harmi kun meillä on lähimpään Ikeaan 160 km.

  5. Noi matalat laatikot ovat Bigso-dokumenttilaatikoita ja ostettu NeAnttilasta 🙂 Muut laatikot ovat Ikean Kassetteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *