Puolukkamehua à la Ikea

Eilen Ikeasta muun muassa tarttui matkaan pullollinen Lingon saftia eli puolukkamehua.
Picture+014.jpg
Edellisellä Ikea-reissulla mukaan tarttui kiva ja halpa karahvi. Meinasin ensin sellaista hienompaa ja kalliimpaa, mutta sitten bongasin tämän 1,5 euroa maksavan läpinäkyvän yksilön ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se miellytti kovasti.
Picture+016.jpg
On muuten todella hyvää mehua. Vaikka yritin tehdä aika laimeaa mehusta – jotta vain kevyt maku tuntuisi kielen päällä – niin oli aika makeaa. Mehu on valmiiksi sokeroitu ja siksi sen juominen laimeampana on melkeinpä pakko. Mutta kyllä nyt kelpaa viettää rauhallista kesäiltaa parvekkeella puolukkamehua nauttien. 🙂

Ja hei käykääs osallistumassa blogin 1-v. synttäriarvontaan, vielä olisi reipas viikko aikaa! Arvontaan pääset TÄSTÄ.

4 kommenttia “Puolukkamehua à la Ikea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *