Kiitos

Mulla on koko päivän ollut semmoinen tunne, että olisi jotain sanottavaa. Joten tässä tulee:
Te olette ihania! Joka päivä olette kuluneen vuoden ajan olleet mukanani ja tuoneet iloa päiviini kommenteilla ja upeilla blogeillanne. Jotkut teistä tuntuvat todella läheisiltä ja olenkin haaveillut, että olisi kiva tavata teistä edes joitakin. Yhden ihanan bloggaajan olenkin tavannut ja ystävyys syntyi välittömästi. <3 Mutta siellä teidän joukossa on vielä monen monta tyyppiä, jotka haluaisin tavata ja tutustua paremmin.
Picture+271.jpg
Että halusin vaan tulla kertomaan teille, kuinka paljon minulle merkitsette. 
P.S. Jos joku kokee halua tutustua minuun blogin ulkopuolellakin, niin saa tulla kertomaan. Jos ei julkisesti niin vaikkapa sähköpostilla.  Itse olen alkuun hieman ujo, joten ehdottelukynnykseni voi olla hieman korkea. 😉

P.S. Mä oon ihan ok, vaikka vaikutankin nyt vähän höpsöltä varmaan tämän postauksen myötä, hihi!
Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “Kiitos

  1. Hih ihana postaus. Toivottavasti mun hölmöistä höpinöistä on jotain hyötyä…

  2. Sä vaikutat kyllä niin ihanalta ja sydämelliseltä ihmiseltä &amp;lt;3

  3. Kiitos itsellesi, kun jaksat meitä lukijoita viihdyttää joka päivä monipuolisilla jutuillasi! Ja myös käydä meidän muiden blogeissa kommentoimassa, se ilahduttaa aina! Kuten Oona tuossa jo kirjoittikin, susta välittyy iloisuus ja hyväsydämisyys 🙂

  4. Kiva, että oot viihtynyt ja kiva myös että itsekin olet bloggailun aloittanut. 🙂 Ihanalta ihmiseltä vaikutat sinäkin!

  5. Vaikka olen ollut vasta noin kuukauden täällä blogimaailmassa, vaikutat jo hyvin läheiseltä ja tutulta. Ehkä johtuu myös siitä, että käyt usein kommentoimassa. Jos asut pääkaupunkiseudulla kuten mekin, olisi tosi mukava tavata ja vaihtaa kuulumisia. Mistä löydän sun meiliosoitteesi..?

  6. Hih, kiitos! &amp;lt;3 Asun Helsingissä ja sähköpostiosoite löytyy blogini oikeasta sivupalkista minusta ja blogista kertovan tekstin alta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *