Vilauksia

En ole saanut mitään aikaiseksi. Tässä pari hetkeä, jolloin jossain päin tätä pientä yksiötäni oli edes jotain paikallaan siististi. Ja tosiaan hetken vain…
Picture+008.jpg

Picture+012.jpg
Mulla ei ole voimia tämän kaaoksen ja sotkun selättämiseen, ei nyt. Näen kotini jo raivattuna ja sisustettuna, mutta se ei taida tapahtua itsestään?

10 kommenttia “Vilauksia

  1. Siivoa sitten, kun jaksat:)Mä olen aina ollut "siivoushullu", mutta kun Nipsu tuli kotiin, en enää jaksa kolme kertaa päivässä imuroida karvoja:)Moni ystävä ihmettelikin, miten voin ottaa koiran, kun siitä lähtee niin paljon karvoja, mutta elämässä voi arvojärjestykset muuttua ja koirankarvat ei enää stresssaa. Nytkin ilmassa leijailee Nipsun karvoja, kun se heräsi ja ravisteli itseään, mutta imuroin sitten, kun jaksan…

  2. Tuntuu vain siltä, että jotenkin pitäs nopeammin saada aikaiseksi. Pääsisi sitten tyhjempiä pintoja helpommin siivoamaan, kun tätä rakennuspölyäkin täällä kertyy ihan kiitettävästi. Ja eihän tämmöisessä sotkussa mitään voi siivota 😀

  3. Aina välillä pitää myös pysähtyä nauttimaan siitä, mitä on jo saanut aikaiseksi, ei jatkuvasti voi olla suorittamassa! Välitilinpäätöksessäsi hyvin kitetytit sen, miten pitkän matkan olet jo kulkenut, joten ei ihmekään, jos jossain välissä tulee pientä turnausväsymystä. Nyt vain hyvä kirja käteen ja johonkin kivaan kahvilaan chillailemaan 🙂

  4. Ei aina tarvikkaan jaksaa, välillä pitään vain olla, että taas jaksaa 🙂 Tulisin auttamaan sinua muuton loppuunsaamisessa jos asuisin vähänkään lähempänä. <br />Nauti kesästä ja auringosta :)<br />Pia

  5. Kiitos tsempistä, yritän antaa itselleni enemmän aikaa tehdä tätä kotia. Kyllä se ajan kanssa valmistuu 🙂

  6. Hih, kiitos kauniista ajatuksesta Pia! 🙂 Kyllä tämä tästä, askel/tavara/nurkka kerrallaan. 🙂 Auringon säteitä sinullekin! <3

  7. Mä luin joskus jostain sellasen ohjeen että siivoa edes tasaiset pinnat. Se on kyllä osoittautunut hyväksi neuvoksi; joskus kun raivaaminen tuntuu ylivoimaiselta pakottaa ittensä raivaamaan ja siistimään tasaiset pinnat; pöytien, hyllyjen ja lipastojen päälliset. Se jotenkin rauhoittaa yleisilmettä ja sen jälkeen tilanne ei näytäkään yhtä kaoottiselta kuin alussa 🙂 <br /><br />Eikä tällä kelillä kyllä auringosta nauttiminenkaan ole yhtään huono vaihtoehto siivoamiselle 🙂 Siivota ehtii sitten joskus sateisena päivänä 😉

  8. Toi on hyvä neuvo, sitten ainakin kun saan pahimmat kaaokset selätettyä. Nyt on tasot täynnä sekä lattia. Kyllä tän vielä kuntoon saa, välillä vaan iskee skeptisyys. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *