Kesäilta ja Iittalaa

Pitkäaikainen ystäväni kävi eilen luonani kylässä. Päästiin herkuttelemaan kunnolla, sillä hän oli leiponut ihanuuksia kahvipöytäämme. Samalla sain käyttöön hankkimani Iittalan Teema-leipälautaset (17 cm).
Picture+018.jpg

Picture+019.jpg

Picture+021.jpg

Feta-parsakaalipiirakka, ehkä parasta maistamaani piirakkaa!

Picture+023.jpg

Picture+024.jpg

Minttusuklaa-juustokakku

Picture+025.jpg

Äärettömän hyvää! Todella makeaa, riitti yksi pala. Jääkaapissa odottelee vielä yksi pieni pala tätä iltaa. 😉
Kiitos kivasta tyttöjen illasta, T! 🙂

13 kommenttia “Kesäilta ja Iittalaa

  1. Mulla on ostoslistalla tota Iittalan teemaa, valkoisena 🙂 Mun piti jo eilen tilata koko setti (lautaset, kupit ja asetit) kerralla, mut en sit kuitenkaan raaskinut 😉 Pitää pikkuhiljaa herätä, ellei sarja satu tulemaan tarjoukseen, sit vois ostaa kerralla enemmän.

  2. Mä kerään myös Teemaa nyt valkoisena. 🙂 Kulhot ja kahvikupit on valkoista Housea, joten niiden kanssa ei ole kovin kiire. Teeman ruokalautaset sain lahjaksi ja nämä leipälautaset hankin tarpeeseen Hobby Hallista, jossa ovat kantistarjouksessa. Säästin huikean 10 euroa. 😉

  3. Todella olikin herkullista! Kunpa oma ruokavalio sallisi tuollaisten leipomusten tekemisen. Ei vaan voi, muuten söisin itteni takas isoksi 😀

  4. Ihanan näköisiä herkkuja:) Juustokakkujen fanittajana tuo minttusuklaa -juustokakku kuulosti herkulliselta. En ole koskaan kyllä maistanut. Löytyisiköhän ystävältäsi resepti??

  5. Juustokakku oli tosi makeaa, äärettömän hyvää ja meinasi kielen viedä mennessään. Minäpä kysäsen kaverilta, josko resepti irtoaisi. 🙂

  6. Kiva, jos kaverisi antaisi reseptin…Saisi jotain uutta tarjottavaa ystäville:)

  7. Minttuisen suklaa-juustokakun ohjeen löytää alla olevasta linkistä. Kaveri laittoi sekaan vielä pätkispaloja. :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/331733/Minttuinen%20suklaa-juustokakku/?ref=search#freetext=juustokakku&amp;images_only=true&quot; target="_blank">http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/331733/Minttuinen%20suklaa-juustokakku/?ref=search#freetext=juustokakku&amp;images_only=true</a&gt;

  8. Kahvin kaveri korvasi Marsala-viinillä eli aidolla italialaisella manteliviinillä, jota myös tiramisuissa käytetään. Lisäksi tuorejuusto oli ihan ehtaa Mascarponea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *