Haaveissa Kartellia

Haaveisiini vai uskaltaisiko sanoa, että ihan ostoslistalle on sitten minullakin päässyt pari Kartellin tuotetta. En uskonut, että näin kävisi Kartellin Componibilia lukuunottamatta mutta koskaan ei pitäisi sanoa ”ei koskaan”.
Kartellcomponibiliroom21.jpg
Jo kauan hankinta- ja haavelistallani on ollut Kartellin Componibili valkoisena ja kolmiosaisena. Nyt listalle on tullut toinenkin juttu, nimittäin tämä:
Kartelljollyroom21.jpg
Kartellin Jolly-pöytä ja mielellään läpinäkyvänä. Se sopisi tänne uuteen kotiin yöpöydäksi kuin nenä päähän. Olen toki myös Componibiliä miettinyt yöpöydäksi, mutta jos näihin molempiin vielä pääsyn, niin kyllähän se Jolly paremmin yöpöydästä menisi.
Kuvat: Room21

8 kommenttia “Haaveissa Kartellia

  1. Ihania molemmat! Meiltä löytyy tuo valkoinen ja musta kolmiosainen Componibili ja hopeinen on haaveissa uuteen kotiin 🙂 Jolly on myös kiva, mutta ymmärtääkseni naarmuuntuu aika helposti.

  2. Hmm, mä en ole kuullut koskaan tuosta mahdollisesta naarmuuntumisherkkyydestä. 😮

  3. Se niin sopisi pieneenkin kotiin näppärän kokonsa ja läpinäkyvyyden ansiosta! 🙂

  4. Ei mullakaan ole henk.koht kokemuksia Jollyista, mutta muistaakseni luin Char and the city-blogin Charin Jolly-postauksen kommenttiboksista jokin aika sitten, että muutamilla oli ilmeisesti aika pahastikin Jollyt naarmuuntuneet. Meillä on muutamia noita Kartell:n kirkkaita huonekaluja ja joihinkin on tullut käytössä pieniä jälkiä.

  5. Ikävää, jos ne naarmuuntuu herkästi. Tavallinen kulumahan toki kuuluu elämään ja käyttötavaroihin.

  6. Meillekin tulee jummat kummat yöpöydiksi kun joskus remontoimme makuuhuoneen, tällä hetkellä vähän turhan modernit ruskean muovimaton kaveriksi 😀 Eteisessähän meillä on juuri tuo Combonibili, sekin naarmuuntuu kyllä todella helposti. Pienillä tassuilla ei tietenkään ole osuutta asiaan..

  7. Ikävää tuommoinen herkkä naarmuuntuminen, mutta ei se kyllä laimenna haaveitani ollenkaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *