5 kommenttia “Yksinkertainen on kaunista

  1. Todella kaunista, selkeää ja valoisaa. Jälleen kerran vähemmän on enemmän. Aurinkoista päivää!

  2. Jep! Aivan toista maata täällä niin "suosittujen" loisteputkivalaisimien kanssa. 🙂

  3. Tykkään kanssa kovasti. Tuolla pytyllä ehkä ahdistaisi kun on niin ahtaasti. Mutta tykkäisin tuosta selkeydestä, vaikka väriä toisinkin enemmän tekstiileillä joukkoon. Tuo mammuttituoli oli hauska, kotiimme ei mahdu, mutta mökin kylppäriä olen remppaamassa (koska vanhempiani evvk) ja sinne voisi jonkin pirteän sävyisen hankkia. Tosi hieno idea! Näyttää myös arvokkaammalle mitä on!

  4. Hieman kapoinenhan tuo kylpyhuone on, mutta idea yleisesti minimalistisesta kodista kiehtoo.<br /><br />Mammuttihan sopii juurikin pieneen tilaan, se on ihan pikkuinen jakkara. Korkeuttakin vain 30 cm! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *