Hammasmuki

Olen kauan etsinyt uutta hammasmukia eikä se ole ollut kovin helppoa, sillä olen aika ronkeli ulkonäön ja tyylin suhteen. Viime viikolla ihan vahingossa löysin Prismasta moisen ja ylläripylläri muki on House-merkkinen. Yhä kasvavassa määrin House miellyttää tuotesuunnittelullaan ainakin allekirjoittanutta.
Picture+063.jpg

Picture+064.jpg

Sitten puuttuu vielä se täydellinen saippua-alunen. 🙂

6 kommenttia “Hammasmuki

  1. Mulla ois kans saippuan alunen etsinnässä, ollu itse asiassa jo aika kauan! Mulla ois tollasia ihania palasaippuoita mitä haluaisin käyttää, mut ei vaan voi kun ei ole sitä alusta. Hitto et voi olla vaikeaa yhen pienen esineen metsästys! 😀

  2. Niin se vaan voi olla, tiedän! Miten sitä voikaan olla näin ronkeli jonkun saippua-alustan suhteen. 😉

  3. Niimpä 😀 Mä mietin yks päivä kun kattelin niitä saippuoitani et ehtivät nuokin kuivua ennen ku mä sen alusen oon löytäny 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *