H&M:n alesta

H&M:n alennusmyynnit ovat alkaneet ja sujahdinkin heti eilen illalla katsomaan, olisiko valikoimissa jotain tarpeellista vaatekaappiini. Ostoskoriin päätyi parit alusvaatteet sekä alla olevan kollaasin yläosat.
Hiljattain+p%C3%A4ivitetty6.jpg
Valkoinen peruspusero 3/4 hihoilla, tummansininen bleiseri sekä sininen ja valkoinen kauluspaitatyyppinen lyhythihainen.
Jokos te olette kahlanneet H&M:n alennusmyyntejä?
Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “H&M:n alesta

  1. Kävin tutkailemassa, mutta joko oli koot loppu tai sitten tuote oli loppuunmyyty, kuten nuo sinun saamat paitikset. 🙂 Tein tosin tänään tilauksen normipuolelta, kun sinne oli saapunut lisää hinkumaani tunikaa ja rusettirannerengas. 🙂

  2. No olis kyllä pitänyt pysyä poissa! Tilaus lähti jo tulemaan kotiin päin. Ja vieläkin jäi himottamaan moni tuote… Nää alet on niin pahoja 😀

  3. Mä kattelin myös sillä silmällä niitä rusettirannerenkaita, mutta en sitten raaskinut tilata. 🙂

  4. Oletko viimeaikoina ostellut H&M:n kamaa? Aiemmin vaatteet ovat mielestäni virttyneet ja vanuneet niin nopeasti käytössä & pesussa, että olen jo vuosien ajan jättänyt ne kauppaan. Harmittaa kun löytää jotain todella mieleistä ja se meneekin sitten ihan huonoksi vähän ajan käytön jälkeen. Miten tuo laatupuoli nykyään?

  5. Omaan tarpeeseen on laatu kelvannut kyllä. En silti usko, että kovin laadukasta vaatetta H&M:sta voisi saada noilla hinnoilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *