Lagerhaus

Ihanan Outin vinkistä piipahdin katsomaan Lagerhausin nettisivuja ja sielläpä sitten hurahti tovi jos toinenkin. Itselleni ei ihan selvinnyt, toimittavatko Suomeen eli jos joku tietää, saa vinkata! Keräsin muutamia kollaaseja itseäni (ja mahdollisesti muitakin) kiinnostavista tuotteista.
Desktop7.jpg

Desktop8.jpg

Desktop9.jpg

Desktop10.jpg
Nyt näistä, jos saisin päättää mitä ihan ehdottomasti hankkisin, niin ensimmäisestä kollaasista nuo mustavalkoraidalliset käsipyyhkeet, toisesta kollaasista tiskiharjan, kolmannesta ehkäpä tuon ”Din mamma jobbar inte här” keittiöpyyhkeen ja tuon termosmukin sekä viimeisestä kollaasista nuo valkoiset koristekivet sekä ”Do more of what makes you happy” julisteen.
Löytyykö teille näistä kollaaseista mitään kivaa? 🙂
Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Lagerhaus

  1. Tuo pulju on taivaallinen. He eivät toimita suomeen ollenkaan, mikä on harmillista meille!!

  2. Joo niin on! Tuollaiset olisivat olleet aika näppärät mun vanhaan asuntoon. 🙂

  3. Todella kivan näköisiä juttuja olet löytänyt! Nuo mustavalkoraitaiset käsipyyhkeet lähtisivät kyllä meillekkin=) Myös musta muki keltaiselle sisäpuolella viehättää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *