Tervetuloa uuteen kotiin!

Picture+004.jpg
Tällainen mua odotti eilen aamulla, kun kukonlaulun aikaan saavuin uudelle asunnolle. Tuli niin iloinen ja lämmin fiilis samantien. Tempauksen takana kaverini T. Kiitos <3 <3 <3
Muutto saatiin hoidettua tehokkaasti kolmella kuormalla (henkilöauto + peräkärry) ja lopuksi vielä henkilöautolla puhdistustarvikkeet, kun kävin pyyhkäsemässä vanhan asunnon lattiat. Sitten vaan uuteen omaan kotiin kaaoksen keskelle! Jouduin vielä ottamaan pienet päikkärit ennen alkuiltaa, kun kaverini kävi jelppimässä television virittämisessä ja sohvan purkamisessa paketista. Kiitos Jouni! Olisin halunnut vielä Eglon Laranja-plafondin eteisen kattoon, mutta homma ei ollutkaan ihan niin yksinkertainen, joten valaisimen asennus siirtyy tulevaisuuteen. Kyllä tän kesän pärjää kylppäristä ja keittotilasta tulevalla valolla. 😉 Kesällä on kuitenkin valoisaa aika myöhään, ellei ole sitten synkkä ja myrskyinen yö kuten eilen illalla, kun ihastelin taivasta parvekkeella.
Picture+006.jpg
Ensimmäisenä yönä nukuin ihan hyvin eikä uutuuden viehätys onneksi vienyt yöunia. Tänään olen vain rentoillut ja eilisen tavoin pistänyt paikoilleen ”tavaran silloin tällöin”. Aion purkaa laatikot ja säkit ajan kanssa  ja pyrin välttämään kiirettä sekä stressiä. Nyt ei ole kiire minnekään enää ja osittain tämä hitaasti purkaminen johtuu myös siitä, että haluan olla mahdollisimman varma tavaroiden sijoituspaikoista jotta vältän ”Inhottaa kun tavarat lojuu joka paikassa, joten viskonpa tämän nyt johonkin kaappiin kuljeksimasta” tilanteen. Samalla pyrin karsimaan vielä lisää tavaraa. Olin meinaan aika tyytymätön tavaran paljouteen, kun olin pakannut muuttoa varten.
Vaikka koti on laatikkoa, pussukkaa ja nyssäkkää täynnä niin sain kuitenkin kaivettua jostain laatikosta kahvikupit ja keitettyä ystävälleni ja äidilleni muuttokahvit ja nautimme mukavasta hetkestä parvekkeella mansikka-vanilja viinereiden kera. <3
Picture+007.jpg
Varsinaista sisustusjuttua saanee siis täällä blogin puolella odotella, mutta juttuja alkaa sitten aikanaan tipahdella, kun saan kotia kuntoon. Kuten jo sanoin, kiirettä en pidä ellei siltä tunnu. 🙂 Se on kyllä sanottava, että jo eilen aamulla kun tänne aamusta saavuin tuli heti kodin omainen tunne ja edelleen tuntuu siltä, että tää ihan oikeasti on mun koti. <3
Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!
Irina / White & Fresh - -

15 kommenttia “Tervetuloa uuteen kotiin!

  1. Onnea uuteen kotiin, nyt sinne kelpaakin käpertyä, kun niin kammo ilma ulkona &amp;lt;3 &amp;lt;3

  2. Onnea uuteen kotiin. Olen niin innoissani puolestasi. Parvekelasit ja kaikki. Oijoijoijoi. Kyllä se muuttaminen vain on aina ihanaa ja uuden alku!

  3. Onnea uuteen kotiin! Nauti siitä tunteesta, kun saa järjestellä tavarat täysiin tyhjiin kaappeihin 🙂

  4. Kiitos! Muuttaminen oli kamalaa, mutta nyt on niin ihana olo kaiken uuden keskellä. &amp;lt;3

  5. Kiitos! Musta on ihanaa pistää tavara kerrallaan kaappeihin, ihan ajatuksen kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *