Vinkki: Avotakka ja sisustuskirja

Nyt on kyllä hyvä tarjous meneillään! Avotakka-lehdestä neljä numeroa ja kaupan päälle Judith Wilsonin Mukava koti -sisustuskirja.

avotakka.jpg

Sisustuskirjasta Gummerruksen sivuilla kerrotaan seuraavaa:

Herkullisia kodin sisustusideoita
Tämä upea kuvateos tarjoaa parhaat vinkit siihen, kuinka koti sisustetaan kauniiksi ja tyylikkääksi mukavuudesta ja käytännöllisyydestä tinkimättä. Rennon tyylin avulla tavoitellaan myös elämäntapaa, jossa kodinhoito sujuu ilman suurempia ponnistuksia ja aikaa jää muuhunkin. Toimivuudestaan huolimatta koti ei vaikuta ryppyotsaisen organisoidulta ja kliiniseltä tilalta, vaan kodikkaan viihtyisältä, ja siinä näkyy viehättävällä tavalla myös eletty elämä.

Kirja esittelee rennon maalais- ja kaupunkilaistyylin peruselementtejä, kuten värit, pinnat, sisustuskankaat, valaistuksen ja esineiden säilytyksen sekä esillepanon. Pääpaino on kodin käytetyimmissä oleskelutiloissa: keittiössä sekä olo- ja makuuhuoneissa.”

Minä olen Avotakasta kuullut kyllä niin paljon kehuja, että otin tarjouksesta kiinni ja pistin tilaukseen. Jos joku muukin innostuu tästä hyvästä tarjouksesta, niin suosittelen! Tarjoukseen pääset klikkaamalla alla olevaa banneria*.

Postaus sisältää mainoslinkin

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *