Vaalea koti Ruotsissa

Taas päästään todistamaan ruotsalaista hyvää sisustusmakua. Lilan värisistä läikistä huolimatta koti on valkoiseksi lukeutuva.
valkoinenruotsi1.jpg
Tv-tason ja kahvipöydän vaihtaisin valkoisiksi, sillä saisi vaaleutta lisää vaikka periaatteessa lasisten kalusteiden pitäisi tuoda itsessään avaruutta tilaan. Taulut ovat jotenkin hassusti tossa seinällä. 🙂

valkoinenruotsi2.jpg
Tuosta isosta kahvikuppitaulusta pidän todella paljon!

valkoinenruotsi3.jpg
Lattia! <3 <3 <3

valkoinenruotsi4.jpg
Kiva yhdistelmä valkoinen ruokapöytä mustilla tuoleilla. Noin meinasin aluksi itsekin tehdä, kunnes sitten sain valkoiset tuolit.

valkoinenruotsi5.jpg
Joku tuollainen hylly tai lipasto pitäisi omaankin uuteen kotiin saada eteiseen. 
Kuvat: lundin.se

9 kommenttia “Vaalea koti Ruotsissa

  1. Niiiiin upee &amp;lt;3, miks ei mun koti vois näyttää tolta? Ehkä asialle pitää tehdä jotain 🙂

  2. Hillittömällä raivolla vaan raivaamaan tavaraa niin, että esille ei jää juuri mitään. Sitten vaan huonekalut pääosin valkoiseksi ja mustia läikkiä sinne tänne. Ja joku kiva kontrastiväri tälleen kevääksi ja kesäksi, vaikka pinkki!!! 🙂

  3. Joo, just niin, mut ei tuu oleen helppoo 🙂 Ruskee sohva saa oikeesti kohta lähtee, mulla on niin hermoraunio sen kans kohta, kun se ei vaan s-o-v-i tänne!!! Mies ei vaan suostu luopuun kun se makso sen muutaman tonnin, ääk!!

  4. Ei todellakaan ole ollut helppoa täälläkään! Rahaa se toki vaatii, mutta muutos onnistuu ajankin kanssa hissukseen. Laitan vielä joskus kuvia siitä, miltä tää kämppä näytti vielä vuosi sitten. Nyt oikein tulee paha olo, kun katsoo niitä kuvia! :/

  5. Ihan huippua 🙂 Laita vaan!! Mulla tulee oksennus jo nyt kun tääl on niin paljon kamaa (meillä) Mut kun noi kynttilät on niin kivoja (Partylitet) ja kalliita etten viittis niitä hävittää minnekkään! Kaikki muu sais lähtee huitsin nevadaan 🙂 Fb.ssä piti pyytää sua kaveriks mut en uskaltanu kun en tienny ootko se sä 🙂 Imagelle olit kommentoinu, eli nyt meen koittaan ootko se sä :D!!!

  6. Sitten joskus kun näet kuvat, niin ehkä rakastat teidän omaa kotia. 😉 Ja kaveripyyntö tuli perille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *