Uusi koti: eteisen säilytystilat

Kävin eilen tulevan kotini asuntonäytössä. Oli upeasti järjestetty näyttö kyllä. Kerroksia näyttöä varten oli laitettu kaksi ja oma tuleva kotini oli yksi näytön asunnoista. Pääsinpä siis konkreettisesti katsomaan tulevaa kotiani ja kuviakin tuli räpsättyä melko lailla. Kiitos T! <3
Ensin ajattelin esitellä tulevan pienen eteiseni säilytystilat. Koska kyseessä on pieni yksiö, eteisen kaapit toimittavat myöskin muiden huoneiden säilytysvirkaa. Tilaa on kuitenkin mukavasti, joten pitäisi hyvin mahtua vaatteiden lisäksi liinavaatteet, pyyhkeet, kengät, henkarivaatteet yms.
Picture+012.jpg

Picture+013.jpg

Ulko-ovelta katsottuna olkkarin vieressä on kaksi kaappia, joista toinen on tankokaappi ja toinen hyllyillä varustettu.

Picture+015.jpg
Ihan keittiötilan viereinen kaappi on siivouskaappi. Odotin jotain modernimpaa ja järjestelmällisempää sisustusta kaapille, mutta näillä mennään. Tuonne sisäänhän voi hankkia sitten säilytysmateriaalia. Siihen palaan sitten joskus myöhemmin.

Picture+017.jpg
Keittiötilasta ulko-ovelle päin kuvattu, ihan oikean puoleisin kaappi on se siivouskaappi. Sen vieressä hyllykaappi, ulkovaatteiden ja kenkien säilytysaukko tangolla ja hyllyllä sekä tuolla ihan välioven vieressä tuo tuplakaappi on hyllytilaa täynnä.

Picture+016.jpg

Picture+067.jpg
Kuva eteisestä parvekkeen ovelta otettuna. Valoisalla kelillä pääsee valo aika kivasti eteiseenkin asti. Se tanko-hyllykaappiyhdistelmä on siis tuossa heti vasemmalla, oikealla puolestaan siivouskaappi, hyllykaappi, avonainen vaatesäilytys ja hyllykaapit. Kaappitilaa on siis ihan kivasti. Niin kylppäri on vasemmalla kaappien jälkeen heti.

Picture+089.jpg

Picture+090.jpg
Piti vielä ottaa kuva ovipuhelimesta. Elämäni ensimmäinen koti, jossa on ovipuhelin. Huisia! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *