Onks kengät hyvin, näkyyks kello?

Picture+033.jpg

Picture+041.jpg

Picture+036.jpg

Picture+047.jpg

Picture+045.jpg
Kotiutin tänään uudet kultani. <3 Tamariksen ballerinat Brandokselta ja Michael Korsin kello Keskisen Kullasta. Keskinen kyllä palvelee huippuhienosti! Tilasin kellon tiistaina illalla myöhään ja kello oli postissani tänään iltapäivällä. 
Mutta ai että mä olen rakastunut kellooni. Olen haaveillut tuosta kellosta jo vaikka kuinka kauan ja kun sen lyhennyksen jälkeen ranteeseeni sain, tuntui kuin olisin tätä ennen ollut alasti. Tämä oli niin mun juttu! <3
Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Onks kengät hyvin, näkyyks kello?

  1. bling bling! Ihanaa kun saa nauttia pienistä asioista. Vaikka kello näyttää tosi raskaalle, onko? Olen itsekin harkinnut kellon asentamista ranteeseeni 15 vuoden tauon jälkeen. Mulla onkin noin 2000 kellon ranneketta yhdessä laatikossa (rohmu mikä rohmu, ilmaseksi sain), mutta kello puuttuu 🙂

  2. Kultaliikkeessä, kun sain kellon käteeni suustani tupsahti &amp;quot;Oho, onpas se painava!&amp;quot; 😉 Mutta äkkiä siihen tottuu!

  3. Pitkään olen tätä kelloa himoinnut, mutta sun vika että tilasin sen nyt 😉 Mutta kiitos &amp;quot;potkusta&amp;quot;, tätä ostosta en kadu.

  4. Niin onki! Pitkään kattelin noita Tamariksen baltsuja, kunnes nyt sitten tilasin ne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *