Vinkki: Stelton termoskannu

Pakko oli tulla vinkkaamaan hyvästä tarjouksesta, kun olen huomannut, että moni haaveilee Steltonin termoskannuista. Kannu on Erik Magnussenin 70-luvulla suunnittelema ja kuuluu nykyäänkin ehdottomasti monen modernin sisustajan haaveisiin. Pelkistetty muoto miellyttää ja siten se onkin aikaa ja katseen kestävä. Nyt Members.com tarjoaa tätä suosikkitermaria huimaan alennushintaan 34,90 €, kun ovh on 69,50 €.
steltontermoskannu3490vs6950.jpg
Members.comiin pääset liittymään täältä ellet ole jo jäsen. 🙂

6 kommenttia “Vinkki: Stelton termoskannu

  1. Kiitti vinkistä, melkoinen tarjous kyllä! Onko toi siis ihan luotettava sivusto? 🙂

  2. On luotettava 🙂 Olen itse tilannut tuolta muutamia kertoja ja tähän mennessä toiminut oikein hyvin.<br /><br />"<br />Viihdettä tarjoavat internetkaupat CDON.COM, joka myy ensisijaisesti elokuvia, pelejä, musiikkia, kodinelektroniikkaa ja kirjoja; kirjakauppa BookPlus.fi ja leikkikalukauppa Lekmer.com.<br />Muotia tarjoavat internetkaupatNelly.com, joka myy muotia ja johon shopping-club Members.com kuuluu sekä kenkäkauppa Heppo.com.<br />Urheilua & terveyttä tarjoavat internetkaupat Gymgrossisten.com ja sen suomalainen vastine Fitnesstukku.fi, jotka myyvät ravintolisiä ja treenituotteita sekä Bodystore.com joka myy terveysravinteita ja kauneustuotteita.<br />Kodin- & puutarhanhoitoa on tarjolla internetkaupoissa Tretti.com joka on Pohjoismaiden johtava kodikonekauppa internetissä sekä merkkihuonekalu- ja sisutusliike RUM21.se<br />Members.com, CDON.COM, Heppo.com, Lekmer, Tretti.se/no/dk/fi ja Rum21.se/no/dk/fi.com ovat saatavilla kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla, Nelly.com kaikilla Euroopan markkinoilla, RUM21.se Ruotsissa, Gymgrossisten.com Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa (bodystore.dk),Suomessa (Fitnesstukku.fi:n), Saksassa (bodystore.de), Bodystore.com Ruotsissa ja BookPlus.fi Suomessa."<br /><br />Tuossa lyhyesti tietoa Members.comista. Lisää löytyy heidän nettisivuiltaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *