The Bottle of Light

Tiedättehän tarinan hölmöläisistä, jotka yrittivät kantaa ikkunattomaan taloon säkeissä valoa? 🙂 Tähän tarinaan perustuen suosikkisuunnittelijani Eero Aarnio on suunnitellut valaisimen nimeltä The Bottle of Light. Iskee kyllä minuun aika hyvin. Tällaisen voisin asetella vaikka myöhemmin hankittavan Bestån päälle. Korkeutta valaisimella on 38 cm. Bongasin tämän Prisman mainoslehdestä ja siellä hinta näytti olevan 99,95 €, joten tällaista voisi ihan aikuisten oikeasti jopa harkita.
Bottle+of+Light.jpg
Iskeekö tämä kehenkään muuhun? 🙂
Kuva: Studio Eero Aarnio

8 kommenttia “The Bottle of Light

  1. Onpas muuten söpö lamppu 🙂 Toi toisi kyllä nättiä valoa iltaisin.

  2. No itseasiassa iskee!<br />TuplaKupla on kaunis, mutta en hirveästi innostu muista samantyylisistä moderneista valaisimista ja niitä tuntuu olevan jo iso liuta. Tämä kuuluu samaan tyyppiin tuolla materiaalilla ja värillä, mutta tämähän on hauska! Voisin kyllä ottaa itsellenikin :)<br />Ja jos näitä saa Prismasta, kannattaa odottaa niitä asiakasomistajapäivä jos omistaa kortin..

  3. Itse en varmaan hetkeen pääse harkitsemaan tämän ostoa, mutta jos kieppuu noissa hinnoissa normaalisti, niin tulevaisuudessa tämän kyllä voisi ostaa. 🙂

  4. Kyllä iskee! Tullut itsekin juuri Prismassa pulloa hiplailtua.. 🙂 Ehkä jonain päivänä, jonain päivänä..

  5. Mun täytyy varmaan käydä lenkillä Prismassa joku päivä, koska mä haluan kans päästä hiplailemaan tuota ja tutkailemaan ihan livenä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *