Plafondeja

Kuten Uuden kodin eteinen ja valaisin postauksessa kerroinkin, hankin uuteen eteiseen Eglo Laranja -valaisimen. Valitsin 49 x 49 kokoisen neliön muotoisen version. NetAnttilassa oli muitakin kivoja plafondi-vaihtoehtoja. Inhoan olen inhonnut kristallivalaisimia, mutta jostain syystä ne ovat joiltain osin alkaneet miellyttää silmääni. Tässäkin vaikuttimeni on ollut tämä blogistania, jossa niitä pomsahtelee silmien eteen harva se päivä. Keräsin kuvia muutamista kivoista plafondi-vaihtoehdoista. Koska monesti – ainakin vuokra-asunnoissa – on turvauduttava plafondiin avautuvien väliovien yms. takia, niin keräsin hieman kivoja plafondi-vaihtoehtoja.
egloidunplafondi.jpg
Egli Idun-plafondi

egloplafondilaranjapy%C3%B6re%C3%A4.jpg
Eglo Laranja plafondi, pyöreä

heatcameronplafondi.jpg
Heat Cameron plafondi

lampgustafglamourplafondi.jpg
Lamp Gustaf Glamour plafondi

roomlightplafondi.jpg
Room Light plafondi

wofiplafondiastro4-osainen.jpg
Wofi plafondi Astro 4-osainen

wofiplafondiastro6-osainen.jpg
Wofi plafondi Astro 6-osainen

anetaplafondit%C3%A4hdet.jpg
Aneta plafondi tähdet

Ensimmäinen Eglo Idun plafondi sopii mielestäni enempi moderniin kotiin, kun on tuommoinen yksinkertainen  neliö. Myös toimistotilaan ehkä? Itse olen hyvin viehättynyt noista Wofi-plafondeista. Otin tässä myös tähtien ystävät huomioon ja laitoin mukaan yhden tähti-plafondinkin, vaikka itse en niinkään kotiini välittäisi tähtivalaisinta hankkia. 🙂
Ja voihan sen plafondin toki laittaa muuallekin kuin eteiseen. Itse voisin hyvin sen neliön mallisen Laranjan pistää olkkariinkin. Toisaalta saattaisin valita olkkariin ennemmin jonkinlaisen kristalliplafondin.
Lisää plafondeja löytyy NetAnttilasta.
Kuvat: NetAnttila

5 kommenttia “Plafondeja

  1. Innostuin tuosta ylimmästä plafongista. Näin hinnan (200e)<br />Saa odottaa.

  2. Ne tosiaan on nättejä ja kuitenkin tarpeeksi simppeleitä modernimpaankin kotiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *