Uuden kodin eteinen ja valaisin

IMG_1799.jpeg
Tämän näköinen tulee olemaan uusi eteiseni! Tosi pienihän tuo on, mutta positiivista on, että siihen pääsee aika hyvin valoa olohuoneesta, kun on tuommoinen suhteellisen avoin. Pohdintaa on aiheuttanut valaisin. Mahtuuko väliovi avautumaan ilman, että ottaa kiinni valaisimeen olettaen, että valaisin on riippumallinen? Asuntonäyttö on vasta ensi viikolla, jolloin tietenkin tämäkin asia selviäisi.
Löysin kuitenkin eteiseen sellaisen valaisimen, että ei tarvitse oven aukeamista enää pohtia – eikä valaisimen hankitaakaan 😉 – ja lisäksi eteinen valaistuu hyvin ja valaisinkin on ehkä maailman upein! 😉
egloplafondilaranjaneli%C3%B6.jpg
Kyseessä on siis NetAnttilasta hankkimani Eglon neliömallinen Laranja-plafondi, jollaista onkin jo täällä blogistaniassa hehkuteltu. Valaisimen runko on terästä ja kromia sekä kokoa neliöllä on 49cm x 49cm. Ai että miten upea voi valaisin olla, olen auttamatta rakastunut! <3 <3 <3
P.S. Tämä valaisin on muuten NetAnttilassa nyt tarjouksessa! ( <– lampun tietoihin pääset tuosta) Hintaa on vain 99,95 ja normaalisti hintaa on 149,90.
Kuvat: Rakennuttajan + NetAnttilan

2 kommenttia “Uuden kodin eteinen ja valaisin

  1. mä olen miettiny just samaa valaisinta meille.. mutta mietin et sen pariks pitäs olla sit toinen samantyyppinen koska eteisessä on kaks valaisi paikaa.. tai sit kaks samanlaista…. 😀

  2. No jos eteinen ei ole mikään ihan pikkuriikkinen, niin ehkä kaksi samanlaista voisi sopiakin. Tai sitten tosiaan jokin samantyyppinen, krominen ja simppeli. Itse tykkäsin NetAnttilan Wofi-valaisimista myös. Simppeleitä, mutta mielenkiintoisia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *