Valkoisia nahkasohvia

Kaivelin netistä valkoisia nahkasohvia inspiroimaan hieman. Itsellä odottelee tuossa vieressä vielä paketissa oleva nahkasohva enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen purkamaan sen paketista. Muuttoa odotellessa!
images.jpg

images+(1).jpg

images+(3).jpg

images+(4).jpg

images+(5).jpg

images+(6).jpg

images+(7).jpg

images+(8).jpg

images+(9).jpg

images+(10).jpg

images+(14).jpg

images+(15).jpg

images+(18).jpg

images+(19).jpg

images+(20).jpg

images+(22).jpg

images+(21).jpg

natuzzi-sequel.jpg

Olen saanut jonkun yliannostuksen vaal
eista kangassohvista. Yksikin tahra vaaleaan kankaaseen ja saa heti olla pesemässä. Siinä sitten pestään kyllä koko päällinen yhden tahran vuoksi. Nahkasohva puolestaan on helppo pyyhkiä ja nahan voi käsitellä likaa hylkivällä hoitoaineella. Niin paljon helpompaa ja vaikka kuulostaa hieman oudolta, niin lapsi- ja eläinperheeseen valitsisin ehdottomasti nahkasohvan kangassohvan sijaan, jos pitäisi saada vaalea sohva.
Kuvat lainattu Google kuvahaun kautta / Pictures borrowed via Google search

4 kommenttia “Valkoisia nahkasohvia

  1. Mä alan olemaan samaa mieltä… Meillä siis valkoinen kangassohva josta tykkään ihan hirveesti, mut helppo se ei ole enää kun on koira taloudessa 😀 viimeistään siinä vaiheessa kun tyyppi oksentelee ja ripuloi miten sattuu, alkaa nahkasohva himottaa. Just pistin päälliset pesuun, tahrat lähti hyvin mut karvat ei. Ja se operaatio et ne saa takasin… Huh, taidan pistää miehen asialle 😀

  2. Niin ja jokaisen tahran lipsahdettua pitää pestä koko päällinen uudelleen. Ei kiitos enää. 🙂 Kangassohvan voisin kuvitella ottavani, jos on väriltään tummempi. Valkoista kangassohvaa en kyllä suosittele kotiin, jossa on eläimiä, lapsia tai muutoin vain tyyppejä, joille käy useammin vahinkoja. 😉 Nahkasohvaostoksille nyt sitten vaan Rosyln. 😀

  3. HUH! Omien kokemuksien perusteella ajalta jolloin lapset oli pieniä en ottaisi, ainakaan niin että maksaisin siitä, itselleni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *