2 kommenttia “Vihreä kevät sisustuksessa

  1. Jostain ihmeen syystä mä joka kevät hurahdan tohon vihreään ja sit kun ostan jotain vihreää, totean että ei se nyt ookaan mun juttu. Toisaalta, ennen meillä oli tummempi sisustus jonka kanssa se jotenkin näytti tunkkaiselta mutta nyt vaaleamman kanssa olisi varmaan ihana ja raikas. Ikeassa ainakin on yhdet tyynyt jotka on ihan pakko saada..niin herkkullisen vihreät. Maltan ehkä ensi kevääseen. Tänä vuonna taitaa keltaisen jälkeen olla vuorossa turkoosi ja/tai pinkki. Kaapissa odottaa jo parit tyynyliinat, matot ja tietty Finlaysonin keittiöpyyhkeet noissa väreissä 🙂

  2. Hupsistakeikkaa, olipa jäänyt vastaamatta tähän! Vihreä tuntuisi olevan valkoisen kanssa tosi kivan näköinen, ehkä vihreä iskee joskus minuunkin. 🙂 Nyt mennään tolla keltaisella. Vaaleanpunainenkin kiehtoo valkoisen kaverina, saa nähdä tuleeko sitä väriä kotiini jossain vaiheessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *