Method Foaming Hand Wash | Sweet Water |

Kerroin taannoin kokemuksistani Methodin vaahtoutuvasta käsisaippuasta, tuoksuna Green Tea. Pesuteho ja muut ominaisuudet olivat hyviä, mutta en juurikaan pitänyt saippuan tuoksusta. Eettinen Luksus lähetti minulle toisen saippuan kokeiltavaksi, tällä kertaa tuoksuna Sweet Water.
picture+056.jpg

picture+055.jpg
Nyt päästiin asiaan! Pullon ulkonäkö miellyttää minua suuresti. Neste on läpinäkyvää ja luo jo olemuksellaan puhtaan tunteen. Tuoksu on äärimmäisen mieto, mutta hyvä. Olen käyttänyt saippuaa ahkerasti, varsinkin nyt kun pakkailen tavaroita sanomalehtiin ja vietän aikaani varastossa. On ihana puuhien jälkeen pestä tällä kädet.
picture+090.jpg
Tämäkin saippua siis vaahtoutuu pumpattaessa (kuvassa vaahto ehtinyt hieman laskea ennen kuin sain tarpeeksi vakaaksi käden kuvaa varten 😉 ) ja pesee tehokkaasti myös inhottavan painomusteen. Tuoksu tosiaan on mieto, mutta kuitenkin puhtauden tunnetta luova. Koska puteli ja neste ovat läpinäkyviä, pullo miellyttää myös ulkonäöllisesti ja erittäin mielelläni säilytän tätä tiskipöydän reunalla näkyvillä.
picture+094.jpg
Tämä jää kyllä käyttöön, ihana! Ja voin suositella. Tätä Sweet Wateria on myös geelimäisenä nestesaippuana, jos vaikka haluaa mieluummin ei-vaahtoavaa. 🙂
hw_swater.jpg
Ainesosatiedot löytyvät täältä.


[Postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]


Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *