Kurkistus kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on yksinkertainen ja vähäkalusteinen, kuten vuokra-asunnoissa on tyypillistä. Puitteet ovat kuitenkin lähtökohtaisesti paremmat kuin tässä nykyisessä murjussani.
IMG_1801.jpeg
57002835.jpeg
IMG_1802.jpeg

IMG_1803.jpeg
Seinät ovat valkoista laattaa ja lattia harmaata laattaa. Sisustusmahdollisuudet ovat siis huippuluokkaa nykyiseen verrattuna. Hyvästi siniset kylppärin seinät!
Kuvanlaatu on hieman heikko, mutta nää onki vaan sneak peekejä 🙂


(Kuvat rakentajan eivätkä ole juuri minun tulevasta asunnostani)

8 kommenttia “Kurkistus kylpyhuoneeseen

  1. Mua vähän ärsyttää kun noissa uusissa taloissa ei useinkaan ole mitään suihkuseiniä/kaappeja, eihän verho suojaa juuri mitään! Tai sais varmaan lisämaksusta jonkun seinämän.. 😀 Mut muuten ne miellyttää, kuten uudet asunnot yleensäkin, mua paljon 🙂

  2. Itse en ole ollut niin moksiskaan suihkuseinän puuttumisesta. En ole koskaan osannut oikein kaivata sellaista. Itseäni ehkä enemmän harmittaa, kun perus vuokra-asuntojen kylppäreissä ei ole mitään integroituja säilytyssysteemejä peilikaapin lisäksi. Pitää siis itse hankkia hyllyä ja sen semmoista, mihin saa shampoot ja muut putelit. Tuo suihkutangossa oleva alusta on aika onnettoman pieni. Tässä nykyisessä asunnossa oli myös semmoinen, mutta se oli niin mähmäinen että heitin sen pois.

  3. Ihana!! ihan huippu lähtökohta tekee valoista kylppäriä! ja lattianväirikin on just hyvä!! Upea! 🙂

  4. Joo, seinien ja lattian väritys antaa jatkossa huomattavasti enemmän sisustusmahdollisuuksia. 🙂

  5. Totta, se on kyl ongelma meidänkin kylppärissä vaikka onkin vanhempi talo 😀 meiltä ei siis löydy peilikaappiakaan…

  6. Peilikaapin puuttuminen on jo aika hassua. Tuolla mun uudessa ei näemmä ole allaskaappia, pitää siis keksiä jotain muuta.

  7. Näyttääpäs kivalta ja raikkaalta. Olispa tän mun asunnon edellisellä omistajalla ollut yhtä hyvä maku. Et usko kuinka onnellinen olisin jos pääsisin eroon nykyisestä kylppäristäni koukeroisine boordeineen :/ Heti kun lottovoitto tulee alkaa kylppäriremontti… 🙂

  8. Kyllä mä vaan uskon, miten ihanaa olisi jos pääsisit eroon nykyisestä kylppäristäsi. Tässä on nyt kuutisen vuotta katteltu tota nykyistä "komeroa" sinisine kaakeleineen, joten trust me i know ja sympatiat saat täältä täysin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *