Astiat

Astiastoni on muuntumassa valkoiseksi ja Teemaksi. Toistaiseksi minulla on Teemalta vain ruokalautaset, mutta onneksi muut astiani ovat kuitenkin valkoiset, joten niillä kelpaa sen aikaa kunnes saan kerättyä Teema-sarjan kokoon.
picture+002.jpg

picture+001.jpg
Aterimet on Ikean Förnuft-sarjaa, jossa on 24 osaa. Huomaan, että usein lusikat ovat kaikki pesussa, joten pitää ostaa vielä yksi setti näitä. Vaan eipä ole kalliita, paketti maksaa 9,95 🙂
picture+013.jpg

picture+018.jpg
Ylähyllyllä komeilee Emily Henryn tagine-pata. Aivan ihana pataruokien valmistuksessa, valitettavasti tulee käytettyä vain harvoin. Hyllyllä myös pikkuinen teepannuni Marokosta ja marokkolais tyyliset teelasit (yksi pesussa). Mikä parasta kuin tehdä ihanaa minttuteetä ja nauttia lasista. <3
picture+017.jpg

picture+022.jpg
Kahvikupit ovat vitivalkoiset House Kombit 3 dl. Juomalasit ovat Ikean Godis-sarjaa, vetoisuus
2,3 dl.
picture+021.jpg
Kulhot ovat myös House Kombi-sarjaa. Niitä, kuten muitakin astioita on 6 kpl.
picture+023.jpg
Kokonaiskuvaa astiakaapistani. Olen suhteellisen tyytyväinen astiamäärääni. Haluan pitää astiamääräni kurissa eli mahdollisimman pienenä. Tarkoituksena on tosiaan kerätä Teema-sarja kokonaiseksi, jolloin todennäköisesti luovun sitten noista Housen tuotteista.

2 kommenttia “Astiat

  1. Hei! Miten housen kombi astiat ovat kestäneet käyttöä? Jääkö esim ruokailuvälineistä jälkiä tai naarmuja esim rapatessa tai lusikasta mukin pohjaan sekoittaeasa?

    1. Omassa käytössäni astiat ovat pysyneet hyvässä kunnossa useamman vuoden jo. En kovin tarkkaan tuijottele mukien ja kulhojen pohjille, mutta jos niissä jotain selkeää kolhua ja nirhamaa olisi varmaan olisin huomannut. Astiat ovat kuitenkin kulutustavaraa, joten ajan saatossa väkisinkin astioihin tulee käytön jälkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *