Ikkunashoppailua uuteen kotiin

Kävin Hobby Hallin nettisivuilla hieman kahlailemassa ja sieltä kotiuttaisin uuteen kotiin mielelläni vaikka mitä!
biancalaatikosto.jpg
Bianca korilipasto kylpyhuoneeseen

humaxWboxHD2HDdigiboksihobbyhall.jpg
Humax wbox HD2 1000Gt digiboksi antenni- ja kaapelitalouteen

koodicarrararyijymattohobbyhall.jpg
Koodi Carrara ryijymatto asuinhuoneeseen

koodilipasto.jpg
Koodi lipasto eteiseen/asuinhuoneeseen

LG3Dbluraysoitinhobbyhall.jpg
LG Blu-Ray soitin

macbookpro13hobbyhall.jpg
Macbook Pro 13″

moccamasterdovehobbyhall.jpg
Moccamaster Dove

teemalautaset17cmhobbyhall.jpg
Teema leipälautaset 17 cm

teema-mukit3dlhobbyhall.jpg
Teema mukit 3 dl

vallilahelsinkityynynp%C3%A4%C3%A4llinen
Vallilan Helsinki-tyynyt 2 kpl

whirlpoolpesutornihobbyhall.jpg
Pesutorni
Irina / White & Fresh - -

7 kommenttia “Ikkunashoppailua uuteen kotiin

  1. Tuon ekassa kuvassa olevan lipaston/sen tyylisen huolisin mäkin kotiin! Ihaillut kauan jo tuollaisia! 🙂 ja valkonen moccamasterkin olis tervetullut, mutta mä ottaisin kaikista mieluiten vihreän 😉 hyvää pääsiäistä!

  2. Ah, juuri tuollainen ryijymatto onkin ollut edellisen, nyt jo elämää nähneen, samantyyppisen tilalle. Kiitos kun säästit etsimisen vaivalta!<br /><br />Matto on muuten ollut pesulassa kohta puolisen vuotta, eikä siitä ole kuulunut mitään. En tosin ole soitellut peräänkään kun tämä matottmuus ei tunnu jotenkaan yhtään kummalliselta, päinvastoin, helpottaa siivoamista… Silti jotenkin kummallista toimintaa pesulalta.

  3. Mulla on itselläni Hobby Hallista hankittu Koodi Gloss ryijymatto mustana. Nukka on hyvää, siihen ei oikein tartu mikään kiinni, kissan oksennuksenkin saa pyyhittyä irti ja jos jotain murusia jää jäljelle, niin imuri pelastaa. Edes kissan karvat ei tuossa näy. Sen verran tosin moskaa on ehtinyt matolle kulkeutumaan kissan pissasta oksennukseen jne. että uuteen kotiin pesetän tuon maton. Siksipä voisin olla kiinnostunut firmasta, johon mattonne veit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *