Ikeasta

picture+002.jpg
Valkoisia Bumerang-henkareita 16 kpl. Vanhat muoviset henkarit lentää mäkeen! 🙂

picture+005.jpg

Pieniä Kassett-laatikoita yhteensä 4 kpl. Näihin mahtuu esimerkiksi CD-levyjä tai sitten jotain sälää. Tällaiseen voisi säilöä esimerkiksi valokuvia ja sitten niitä riippakiviä rakkailta ihmisiltä saatuja postikortteja yms., jota ei kuitenkaan raaski heittää pois.

picture+007.jpg

Ikean sormiparistot on aina ihan must ostos. 😀 Ja näitähän mun kamerani syö enempi ko laki sallii!

picture+009.jpg

Droppar-purkkeja… kaksi isoa 1,8 litrasta ja yksi pienempi 0,9 litranen. Nyt on purkit kaurahiutaleille, pastalle ja leseille.

picture+011.jpg

Kaksi pakettia pukupusseja. Nää on sellaisia valkoisia läpikuultavia liruja, mutta kai ne ajaa asiansa. Aiemmin mulla on ollut talvitakit sellaisenaan vaan makkarin tankokaapissa. Yhdessä paketissa on kaksi pussia lyhyelle takille ja yksi pussi pitkälle takille.

6 kommenttia “Ikeasta

  1. Olisi niiin tehnyt mieli ostaa vielä vaikka mitä! Ja pari purkkia Droppareita vielä tarttis, mut koitan malttaa mieleni siihen asti kunnes muutan ja nään vähän miten kalusteet ja tavarat asettuu paikoilleen. 🙂

  2. Oletko ajatellut vaihtaa kamerasi paristot ladattaviin akkuihin? Sillä säästää sievoisen summan.

  3. Ostettiin myös noita Kassett-laatikoita, mutta valkoisina. Huomasin että niitä olisi saanut myös oranssina, se olisi ollut vielä kivempi. No, ensi kerralla sitten, jos tarvetta on.

  4. Valkoiset olisivatkin olleet varmaan kivempia kuin noi mustat. Mutta olkoon nyt mustia, menetteleehän nuokin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *