Sisustuskuvahaaste – Kaunein kohta kodista

Tätä mietin pitkään, tässä kodissahan ei mikään ole äärimmäisen kaunista. Pohdiskelin, olisiko se kuitenkin ruokapöytäni tuoleineen, sillä ne ovat selkeästi isompi valkoinen osa kotiani. Kaupunkireissun päätteeksi piipahdin alakerran naapureillani kylässä ja olivat penteleet ostaneet mulle lahjaksi kimpun ruusuja! Aivan ihania keltaisia ruusuja. Asettelin ruusut maljakkoon ja ruokapöydälle. Naps, ruokapöydästä siis todellakin tuli tämän hetken kaunein kohta kodistani. <3
picture+005.jpg

picture+010.jpg

picture+011.jpg
Kelpaa katsella keittiöön päin täältä sohvalta, kun ensin on tuossa tuolilla tuo ihana keltavalkoinen elefantti-tyyny, siitä jatkuu pätkä valkoisia verhoja ja katse päätyy ruokapöytään ja kauniisiin keltaisiin ruusuihin ja valkoiseen kiiltävään Tivoli Audioon. Kyllä, tykkään! 🙂
P.S. Käykäähän vastaamassa sivupalkissa olevaan kyselyyn, jos ette vielä ole ennättäneet!


2 kommenttia “Sisustuskuvahaaste – Kaunein kohta kodista

  1. Kauniin näköistä!&lt;br /&gt;Kukat saa ihmeitä aikaan, piristävä lisä kotiin ja mieleen.&lt;br /&gt;Hieno ele naapureiltasi.

  2. Mulla ei olekaan aikoihin ollut ruusuja, tulppaanit on olleet enemmän valloillaan. Kiva kattella välillä ruusuja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *