Päivitystä kosmetiikkaosastolla

Olen käyttänyt jo vuosia Kanebon 38 ripsiväriä ja olen tykännyt tosi paljon. Ei valu sadesäällä eikä pienet kyyneleetkään ole meikkiä turmelleet. Nyt kuitenkin päätin kokeilla jotain muuta, kuulema tosin säänkestävä tämäkin.
picture+531.jpg

picture+535.jpg
Lähdin alun perin katsastamaan Isadoran Big Bold ripsarin, mutta koska Sokokselta se oli loppu, päädyin kokeilemaan tätä Flashy Curl versiota. En halua ripsarilta pidentävää ominaisuutta. Mulla on mielestäni tavis-ripsiksi aika kivan pituiset, mutta tuuheutta saisi olla enemmän. Lisäksi ripsareiden pidentävät kuidut ärsyttävät super herkkiä silmiäni. Jouduin sen vuoksi aikanaan luopumaan ihanaa jälkeä tekevästä Fiberwigistäkin. :/
Lisäksi nappasin melkein ensimmäisen silmiini osuneen silmämeikinpoistoaineen eli Lumenen Natural Code Erase It -putsarin. Vähän jännittää, kun kyse on vahvasta putsarista, mutta toivon sen olevan ok varsinkin kun siinä sanotaan sen kuitenkin olevan hellävarainen silmänympärysiholle.
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *