Sisustuskuvahaaste – Taulut

Kotonani on kaksi taulua. Olisin halunnut yhdelle vapaalle seinälle yhden taulun lisää, Vallilan Helsinki-kuosista kiilapuihin pingotetun taulun. Suunnitelma ei ole saanut vielä tulta alleen ja nyt ei mitään projektia viitsi aloittaakaan, kun ei vielä tiedä miten tavarat uudessa kodissa sijoittuvat. Näillä olemassa olevilla tauluilla siis mennään.
picture+004.jpg
”Yöorkidea” Ikeasta
picture+016.jpg
”Hahmot” Prismasta
Prismasta ostetulle taululle olen itse antanut nimen ”hahmotaulu”. Kuva vain puhutteli saman tien, kun tämän näin. 

4 kommenttia “Sisustuskuvahaaste – Taulut

  1. Meillä on tuo sama ikean taulu. Ollaan muutettu helmikuun alussa ja vieläkään ei ole saatu tauluja seinille, valokuvakehykset ihme kyllä, kun niihin tarvi vain pieniä nauloja. Miten se taulujen ripustaminen onkin niin vaikeaa 🙂

  2. Hih! Älä huoli, joillain ne taulut makaa jossain mooooonia kuukausia vielä muutonkin jälkeen. Taulun ripustaminen on kyllä tosi haastavaa. Ensin pitää keksiä taululle "varma" paikka ja sitten jotenkin vielä saatava se reikä seinään. Mahdollisesti seinämateriaalikin tuo haastetta hommaan tullessaan. 🙂

  3. Heh, me ollaan saatu viidestä Kanadasta ostetusta taulusta yksi seinälle 😀 Ehkä sitten maalaamisen jälkeen sekin ihme toteutuu että taulut koristavat seiniä…

  4. No nythän niitä tietenkään ei kannatakaan ripustella. Toi taulujen ripustelu tuntuu tosiaan monilla olevan sellaisen ikuisuusprojekti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *