9 kommenttia “Askartelua paskartelua

  1. Voi vitsit, ihana <3!! Mun on pitänyt tehdä tollainen samanlainen jo aikaa sitten, mut en oo ehtinyt, kaikki matskutkin siihen on jo hommattu! Pitäisköhän huominen pyhittää leikekirjalle 😀

  2. tuommonen vihkonen olisikin kiva ! Mäkin aina kun lueskelen lehtisistä että oi vitsit toi pitää muistaa, niin ei niitä enää muista ja varmasti moni hyvä idis mennyt ohi sen takia :/ täytyykin harkita niiden keräilyä vihkoseen 😉

  3. Pyhitä pyhitä ja sitte kuvia! Mä niin tykkäsin tehdä tuota ja vielä enemmän tykkäsin, kun olin saanut kuvat teippailtua. 🙂

  4. Hihii 😀 ja kuvista päätellen mulla on sama kirjanen, onko valkoiset paksut kannet???

  5. Tuo on mukavaa hommaa. Minulla on kertynyt leikekirjoja lapsesta asti. Voit vaan kuvitella, miten jutut sisällössä ovat vuosikymmenien saatossa muuttuneet.:D Välillä oli vuosien taukoa ja sitten taas innostus iski uudelleen.

  6. Mulla on vähän vielä mietinnän alla nuo lehtileikkeet. Helppohan sitä on leikata yksittäisiä lehtiä, joita ei taatusti säilytä, mutta mitähän ihmettä tekisin niiden lehtien kanssa, joita on useampi kertynyt. Pitäs jotenkin tehdä päätös, että millaisia lehtiä säästää ja millaisia viskoo lehtikeräykseen.<br /><br />Oon nyt aloittanut lukemattomien lehtien lukemisen ja toistaiseksi on löytynyt irtonumeroita vain. Kohta pääsenkin sitten noiden Dekojen, Divaanien yms. kimppuun. Mitä mä teeeeeen? 😉

  7. Minulla on seuraava periaate: Säästä kokonaisina vain ne lehdet, jotka oikeasti haluat säilyttää ja muut leikkele ja loput paperinkeräykseen. Jos kaiken alkaa säästää, niitä kertyy joka paikka täyteen. Alussa teki kipeää leikata ihania lehtiä ja heittää loput paperinkeräykseen, mutta toisaalta säilytystilakin on rajallinen. Mieluisimmat lehdet säästän leikkelemättä ja laitan lehtitelineeseen talteen. Jos niissä on joku juttu, jonka haluaisin erikseen leikekirjaan, skannaan sen ja tulostan kopion. Koska se on vaivalloista hommaa, teen sen vain todella perustelluista syistä.

  8. Mä en ole vielä keksinyt/päättänyt, mikä on se kriteeri jonka mukaan joko säilytän tai heitän pois lehden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *