Blendaamaan!

Sokoksen 3+1 päivillä oli tarjouksessa OBH Nordican blenderi, puoleen hintaan. Pitihän se kotiuttaa, kun oma vanha blenderini ei ensinnäkään sovi sisustukseen (HIH!) ja se on semmonen järkäle. Hyvä jos tällainen pieni ihminen jaksaa sen lasikannua nostaa. 😉
picture+048.jpg

picture+046.jpg

picture+047.jpg

picture+050.jpg

picture+052.jpg

picture+054.jpg
Tämä uusi on huomattavasti kevyempi, pienempi ja sopii sisustukseenkin paremmin. 🙂

2 kommenttia “Blendaamaan!

  1. Hyvän valinnan teit, meillä on myös OBH Nordican blenderi ja ollaan tykätty! 🙂 Oon tässä pohtinut pohtimasta päästyäni menemistä 3+1-päiville. Huomenna olen onneksi töissä koko päivän, mutta perjantaina olisi vapaata, hmmm… 🙂

  2. Perjantaina olisi taas kauppapäivä, joten täytyy yrittää olla tiukkana ja välttää Sokosta. Kun noi ostokset olisikin jääneet tuohon blenderiin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *