Sisustuskuvahaaste – Yllätyksellinen asia sisustuksessa

picture+001.jpg

picture+002.jpg

picture+004.jpg
More yellow! <3
Yllätyksellistä asiaa sisustuksessa ihmettelin, kummastelin ja pohdiskelin ja tänään se vaan osui silmiini. Makuuhuoneen kaapin sivussa olevassa naulassa on iäisyyden ollut tämä tekokukka-asetelma ja sittenhän mä hokasin, että se on ns. keltainen ja niin se pääsi kivana lisänä tuomaan keittiöosaan kevättä.
Että varsinainen ylläri olikin ihan silmieni edessä enkä edes tajunnut. 😀

6 kommenttia “Sisustuskuvahaaste – Yllätyksellinen asia sisustuksessa

  1. Sä kun tykkäät musta-valkoisesta sisustuksesta, niin haluisitko pientä korvausta vastaan multa Gantin isolle tyynylle tarkotetun musta-valkoisen tyynyliinan? 🙂 Siinä on sellasia mustia kukkakuvioita valkosella pohjalla. Voin laittaa kuvia sun sähköpostiin jos kiinnostaa 🙂 Sitä on ihan muutaman kerran käytetty sisustustyynynä (kukaan ei siis ole nukkunut sillä :D) eikä oo yhtään kulunu tai mitään.

  2. Näyttääpä todella hyvälle! Tuo keltainen sopii tuohon kuin nokka tikalle. Kop kop!:)

  3. No niin! Tästä haasteesta on siis ilon lisäksi hyötyä, kun rupeaa katselemaan omaa asuntoaan ihan uusin silmin!! ;)&lt;br /&gt;Täydellisen yllättävä juttu. 🙂

  4. Periaatteessa voisi kiinnostaakin, mutta mä oon ihan p-aukinen nyt ja menee aikaa, että saa tän talouden kuntoon. Tää poissaolo työelämästä ei kauheesti rahaa kotiin tuo. 🙂 Mut ihan super iso kiitos, että ajattelit mua, olet otettu. &amp;lt;3

  5. Toi kukka-asetelma olisi itse asiassa pitänyt ottaa jo makkarin muutoksen yhteydessä pois, mutta jotenkin se on ollut tuossa näkyvillä aivan piilossa enkä ole tajunnut poistaa sitä. Nyt se sit singahti mun verkkokalvoille oikein toden teolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *