Sisustuskuvahaaste: Viimeisin sisustushankinta

picture+031.jpg

picture+028.jpg

picture+024.jpg

picture+025.jpg

Kevään tehostevärini on siis keltainen. Etsiskelin kynttilälle väriparia pääasiassa keitiötekstiileistä. Oikean sävyistä keltaista on todella vaikea löytää. Päätin lopulta hankkia Finlaysonin Reilu-pyyhkeet keltaisina, koossa 50 x 70. Halutessaan ne voi sijoittaa sitten myös kylpyhuoneeseen.
Reilu-pyyhkeet on käsin poimittua Reilun kaupan puuvillaa, joka viljellään ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Viljelijät saavat työstään oikeudenmukaisen korvauksen, ja heidän elinoloistaan pidetään huolta.

7 kommenttia “Sisustuskuvahaaste: Viimeisin sisustushankinta

  1. Tehokas väri tuo keltainen. Piristää jo pieninä määrinä. Keittiöpyyhe onkin hyvä idis, täytyy toteuttaa se itsekin.

  2. Mä haaveilen eräästä keittiöpyyhkeestä, jonka näin jossain blogissa tai jossain. En ole varma, onko se jotain WDC-tuotantoa tai Vallilan Kelohonkaa. Pitää tutkiskella asiaa, josko sellaisen jostain löytäisi. Ellen ole sitten unta nähnyt. 🙂

  3. Ihana keltainen! Mulla ei varmaan koskaan oo ollut mitään keltaista sisustusjuttua mutta niinkuin just eilen kans kirjoittelin, mietin kans kevään väriksi just sitä. Nätiltä näyttää!

  4. Blogger pihtasi tämän postauksen, mutta onneksi rupesin selaamaan taaksepäin johtuen siitä, etten enää saa tilatuksi niitä kommentteja. Joko olet keksinyt, miten ne vastaukset saa sähköpostiin samalla tavalla kuin ennenkin? Ihanan pirteää tuo keltainen. Olen luullut, etten edes tykkää keltaisesta, mutta keväisin se näyttääkin hyvälle.:)

  5. Mä vaan rakastan tota ja vielä sitä, miltä se näyttää valkoisen kanssa! 🙂

  6. Jatkokommentit saa kyllä tilattua, jos kommenttiboksi on upotettu varsinaisen tekstin alle. Aina jos jossain missä kommentoin on se ponnahdusikkuna niin ei mitään mahdollisuutta tilata jatkiksia. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *