4 kommenttia “The best birthday present ever!

  1. Ihanan synttärilahjan sait! <3 <3 <3 Kyllä se suku osaa olla myös maailman ihanin välillä. =D Itselläkin on tuo valkoinen ja se on kaunis, vaikka radiosta puhutaankin. 😉

  2. Olen aivan hämmentynyt vieläkin, en ole turhaan tuosta radiosta haaveillut. Se on aivan ihana!

  3. Hyvvää synttäriä 🙂 Ihana tuo radio kyllä on 🙂 Ja sinun kisuki varmaan kiittää <3 jos jää yksin niin voit jättää radion sille päälle 🙂 Meillä on tv päällä kisuille ko joutuvat jäämään yksin kottiin esim. kauppareissun ajaksi 🙂

  4. Kiitos ihana Meän Satu! <3 Kaunis radio on, jään sitä välillä katselemaan, kun tuossa valkoisella tyhjällä pöydällä komeilee. Ah, unelmastani tuli totta.<br /><br />Hmm… mä aloin miettii et kuuleeko kissat radiota? Siis samalla tavalla kun kuulevat ihmiset ympärillään? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *